Sőt hatványozott a kockázat, mert az ersszztének érdeke hogy bukjál a kiütésekkel, az árjegyzőt meg nemigazán köti semmi hogy hova tegye a spreadet, néha eltünik, néha nincs kereskedés, néha meg teljes máshol van az ár, nem úgy ahogy a mögöttes termék indokolná...
továbbá..
ha folyamatosan tolod csak bukó lehet a vége, mer amig van pénzed játszol, ha elfogy akkor nem.. :)
emléxem még a legelején kicsit rászáltam a dologra fektettem bele energiát meg az akkori teljes tőkém 10%-át..
Tizenhatszor nyertem egymás után több certivel heteken/hónapokon keresztül...kasza volt..nemhittem a szememnek, mondom mi ebben a nehéz?!?
aztán tizenhetedikre ugrott az addigi nyereség meg az alap 10% is :D
stop loss FTW?
ez ilyen süti
továbbá..
ha folyamatosan tolod csak bukó lehet a vége, mer amig van pénzed játszol, ha elfogy akkor nem.. :)
emléxem még a legelején kicsit rászáltam a dologra fektettem bele energiát meg az akkori teljes tőkém 10%-át..
Tizenhatszor nyertem egymás után több certivel heteken/hónapokon keresztül...kasza volt..nemhittem a szememnek, mondom mi ebben a nehéz?!?
aztán tizenhetedikre ugrott az addigi nyereség meg az alap 10% is :D
stop loss FTW?
ez ilyen süti
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.