WTI 1H: link
Szerintem WTI 3/5/5 hullámában vagyunk, azaz az 5-ös 3-s hulláma nyúlik. Céláraim egyelőre változatlanok, korábban leírtam.
Ne feledjük, hogy ma kezdődik az orosz karácsony, ilyenkor piros színű gyertyát szokott hozni a "gyed maraz". Január 13-án meg orosz újév, akkor meg zöld színű "jalká" kerül díszítésre megfigyelésem szerint.
Wti-rol mi a meglatasod? 35,50en vettem egy pakkot az iment es megbizast adtam a gap bezarasahoz (34,80). A tegnapi jo adat hatasara szerintem ma is jo szamok erkeznek. Target 37.
NG 1H: link
NG még egy ideig bull, különösen, ha piros vonal fölé emelkedik. Jelenleg a kék vagy narancs útvonalat tartom valószínűnek, egyelőre max 2.45-2.46-os célárra.
2.188 alatt (lila vonal) viszont legalább 1,93-ig le kellene esnie.
Ezert szabad csak kiutes kozelieket venni ahol a hozam kockazat mar jo. A maradvanyertek normalis esetekben szamolhato igy a kockazat is kordaban tartbato, ha jo az irany akkor meg kasza. Pl dax tl69 jelenleg
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.