Hello irtam 2.5 kritikus amig az nem esik el nincs miert esni. Szoval csak ovatosan a shortal lehet itt fog oldalazni . De ezt mar irtuk Boole is ezt elmezte ki.
https://invst.ly/oty3c Nem értem Investing-et. Gáz napost ha megnézitek, tegnapra lentebbi aljú gyertyát mutat a mai aljnál. Nem is volt ott az árfolyam tegnap. Óráson és 4 óráson pedig továbbra is mutatja a rést nálam. És mintha most kezdené tölteni.
Gizi adatra investingen a várt -89B volt, amivel szemben -28B lett. Ez így durván shortos. Viszont jött egy hideg nap a legújabb előrejelzésben dec 12re. Vajon melyik nyer majd? Ha 2.5 leszakad, akkor 2.3 magassága szeritnem.
Brutális. Én tegnap este olvasgattam az OPUS topikokban.. abba is hagytam, mert nagyon durva, amit műveltek szerencsétlenekkel. Vol ilyen sztori rengeteg. Én az RFV, Eszar, Enefi meg tudja a bánat hány neve volt sztorit szoptam be 11król. Az fájt nagyon, akkor nem volt ilyen anyagi helyzetem.
Pedig ha megnézd TA lapon minden ott volt chárton . Nem és nem értem miért lehet még mindig ember tömegeket behülyíteni. Na mindegy ez bosszant mert ha odaírod nekik meneküljetek le hülyéznek...
Próbálok az opus részvényesekbe lelket önteni de nem kőnyű szegény emberek bevitték a spórolt pénzüket ebbe a pénznyelő automatába . Hány ilyet láttam már a hosszú évek alatt ....
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.