Azt hiszem, hogy átviszem holnapra ezt a pozit, nullában állok, nem ment tovább egyik irányba sem nagyon... Az adat lesz izgalmas 10 perc múlva :) A forexfactorys becslés ha bejön, akkor short.
Gratula! Ma is 2.5 felett vagyunk.Annyira shortra áll a gáz,hogy most nem vettem longot,pedig 89 ft-n kaphattam volna TL 45-t.Kiváncsi vagyok beverik-e 2.5 alá! :-)
Basszus nem tudtam reagálni az esésre, 2.545nél már be volt készítve a short pozi felvétele, amikor is jöttek hozzám, így nem nyomtam rá... A friss időjárás adat alapján esélyes volt, hogy nem fogják tudni áthúzni 2.550-en. Azt nem tudom, hogy itt nyissak-e most shortot vagy sem, nem akarnám nap túlra vinni. Lehet megvárom a holnapi amcsi nélküli mutyit, illetve amit írtál. Én is hasonlóan látom, pl. bullos adatra másik irányba megy, majd a következő két-három napon megy jó irányba.
Lehet a mutyis napon kivälo short belépök lesznek Adatra kíváncsi vagyok, de mostanában mindig késleltetett reakciókat adnak rá, ahogy olaj adat is inkább csak másnap, harmadnaptól szokott megjelenni az árfolyamban és aztán kitart az irány a következö adatig.
A sötétkék görbe ugye a legújabb mindkét képen. Csökken a tippelt felhasználás a korábbi tippekhez képest. Ma shortot próbálok újra, ha lesz időm. Ne felejtsétek ma lesz adat 17h-kor!!! Holnap USA szünnap!!! Forgalom nélkül tudják mutyzini majd eu időben!
Éljenek a swingtréderek,de mivel én dolgozom ezért én maradok a DT-nél.Én ebben hiszek.Másnak jó a swing.Azért mindenkit emlékeztetek,hogy a nagy tőke USA-ból mozgatja gizust.És a józan ész és az elemzés itt nem nagyon játszik.Speka az egész!Daxli shortolás mellett vettem újra pozit a gázban longra.Úgy látom,most jó lesz.Jó szórakozást és nagy nyerőt nektek! :-)
Időjárás az előrejelzés szerint rásimul a 30 éves átlagra jelenleg. Ez inkább enyhe short jel szerintem. Nem látszik a 14 napos időtávon átlagot meghaladó hideg. Amíg ez így marad, addig szerintem csökkenni fog. Longot majd akkor nézek, ha a 11-14 napos jelzés minden napja hidegebbet jósol és a görbe emelkedik.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.