Chk egy usd alatt végig lutri, mindegy szinte hogy 0.4 vagy 0.8....nekem van belőle , mert nem hiszem hogy csőd lesz, de ilyen gazarak mellett sok csőd lesz....
Köszi, voltam de nem akartam butaságokat írni, 1 millióról gyorsan felszaladt 1 850000-re majd jött egy sp kiütés, mert nem volt másik certi, aztán leestem 1200000-ig apró nyerőkkel visszatornáztam /otp, opus, olaj, cb-bank, cib/ és péntekre megint minden sp shortba került, ma reggel rosszul festett, de szép lett, és még maradt bőven, ha folytatódik az esés megint cb- bank longra szeretnék váltani, ott van kevésbé kockázatos long is....minden jót nektek, mindenkinek adtam egy plust is
17 előtt nem sokkal visszajött a jegyző háromszor is vettem, de mindenhol elment előtte, az sp shortot is alig bírtam adni,a 45 ösnél álltam be, de mivel folyamatosan esett hogy ne izguljak az 50-est vettem végül
Én is beszálltam gizibe, ha csak 2.4 ig megcsinál egy korrekciót, már az is szép nyerő innen százalékosan, és ha nem jön a jelenlegi várakozásokhoz képest valami extra szar adat - de miért jönne, hiszen ebben az árban épp az extra szar van beárazva - akkor a gravitáció felfelé van most nála, ill ha esetleg kiderül, hogy ezek a várakozások mégse olyan szarok, akkor akár duplázhatunk is a 30 körül gyűjtögettet adaggal. Bukni meg túl nagyot már nem lehet innen :)
Nekem úgy tűnik, hogy USA gázos cégek többsége még egy aljat készül csinálni, utána fordulhatnak. CHK-nál 0,4 alá szúrást tekinteném kezdő szignálnak. Értelemszerűen mindez USA kereskedési időben történne.
Sziasztok régen jártam itt, végre lehetett keresni sp shorttal is, a végén eladtam egy részét és 2,3- nál gáz long lett véve, és napi maximumán az otp-t shortoltam, érdekes, amikor minden beszakadt akkor tört ki
Az gondolnám naivan hogy ezek a nagymenők már rég betáraztak és profittal akarnak túladni a készleteiken. Szóval az időjárás az másodlagos ezeknek elsődleges szempont a profit :) ugyanakkor nekünk jól jönne most egy váratlan sarki betörés :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.