Bátor húzás, engem most visszatart az a brutál rés amibe belepottyantunk. Számomra a gáz most tényleg csak a szerencsejáték kategória, kereskedésre alkalmatlan (shortolni meg nem shortolok egy olyan instrumentumot, amiben épp nincs semmilyen támasz szint a közelben, és egy időjárás jelentés több százalékkal arrébdobhat bármelyik pillanatban)
Én azért vettem ma újra gázlongot,mert mindenki shortol.Ez ugye nem logikus?Mint ahogy a gáz mozgása sem az.Ma vettem TL 45-t 83 és 87 ft között.Holnapig minimum tartanom kell.Nincs benne ráció,simán csak spekára játszom.Vagy bejön,vagy nem!Nagy nyerőt pajtikám! :-)
NG havi gyertya nálam visszateszt jellegű. Viszont más előjelek alapján már adott az irány (dél?), csak az indulás időpontja kérdéses. Minden bizonnyal az ünnepek miatt nem indult még meg látványosan. Ha short a helyes irány, akkor 2,15 elérése rális célár.
Na így értelmesebb:"nem vagyok benne biztos, hogy nem játsszák-e el azt, hogy már csak azért is megtépik innen..." A napos BB alsó, 2.405 környéke, a hetes BB közép 2.394 környéke... Lefelé lenne tér neki, de a ~2.5 az mindig is egy érdekes szint volt.
Lezártam a pozit, nagyon pici nyerő, egy heti ebéd megvan :) Nagyon itt tököl 2.500-nél, nem vagyok benne biztos, hogy már csak azért is megtépik innen....
Piszok ügyesen mozgatják WTI-t: long is, meg short jelet is szimulálnak. Ha 20191003 óta egy korrekciós hullám indult, akkor elérte ideális célárát. Részemről logikus lenne, ha most beesne WTI, mivel még várok legalább egy 49 sávba esést (vagy hiába?)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.