Remélem jön nektek a short. Én még mindig CB-ben ülök, bár ma egy részét elcseréltem opus certire....az egészet kellett volna. az alján én is beszállok a vágtába 3-ig XD de hol az alja :)
Mi a garancia így arra, hogy nem kezdik el kiütni a sok amcsi poziban lévőt? El lehetne most tekerni nagy short állományt építve pl. 2.35-ig, aztán az amcsi long kiütések után pénteken még tovább zúgna.. Nem tudom, hogy lehetne-e ilyet, csak agyalok.
Azért nem bánnám, ha nem húznák fel alacsony forgalommal ma... :D Nem tudom, hogy ilyenkor van-e esetleg valami robot, ami megpróbálja kordában tartani az árat... hogy pl. ne zúzzák le amcsik nélkül 2.4re.
Még inkább lefelé görbül az előrejelzés, tehát kevesebb a felhasználás 1-14 napra, 30 éves átlag alatti... ha ma amcsik lennének szerintem 2.440 meglenne már 16h előtt.
Köszi! Ahhoz kellene szerintem egy felfelé ívelő görbe a GFS ensemble charton szerintem. Most jön az adat éppen, meglátjuk! Előző 6 órákban inkább lefelé ívelt a görbe..
Sajnos nagyon úgy néz ki igen, hogy töri. Én azért próbálom a shortot, mert nagyon úgy néz ki, hogy sem az időjárás, sem a készletek fogyása nem támogatja a longot. -28B lett, pedig izmos hidegek voltak, úgy látszik hiába csökkent a kutak száma (egyébként múlt héten nem csökkent egy darabbal sem), a kitermelés még mindig rekord magas. Érdekes, hogy a short nekem annyira természetellenes, hogy amíg a longot szoktam tartani hosszabb ideig, a shortot mindig eldobálom a jó kifutása előtt.. :) De muszáj a short oldalt is alkalmazni, ha ezt teszem mindig, amikor Satendra a zseni elemez, akkor már annyi pénzem lenne, nem férne ki a számlámra :D
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.