2.420 - 2.440es sávban gondolnám a beszállót TL45be. Fene gondolta, hogy feltépik 2.9ig :( Simán benne van erste keze, nem csak nálunk van ez a certi, osztrák erste menedzseli... gondolom, ha kell rásegít, főleg EU időben, amikor kis forgalommal oda teszik, ahová akarják.
A rossebb én már beszálltam. Igaz kis téttel. Mikorra tervezed Magicmaan? Lehet, hogy ott akkor én is hígítok ezres db-okkal. Én kicsiben játszom. (Főleg, hogy ts49 vitte a zseton. Pedig az ötlet jó volt, csakhát az pici hajszál.)
Szereti ezeket a szétterülő alakzatokat a gizi. Kétszer ütöttek már így ki long certiből, hogy nem hittem el, hogy ebben a szétnyíló ékben/háromszögben fog menni. Emlékeszem 2017. volt céges buli, akkor néztem este, hogy hogyan csapnak ki...
Nézzétek meg a követő kontraktusokat is hetesen. Durva fordulós gyertyák. Az emelkedések 3-as szerkezetűnek tűnnek ez a két utóbbi csúcs vígan lehet egy flat korrekciója az esésnek. Nem tudom, hogy longos-e ez. Ha nézitek a sentimentet 75% körül van a bull, ami nekem shortot súg.
Vagy a mágnes a rajzomon :D Ezt múlt héten rajzoltam még (a vonalakat, irányokat) ma a mágnest: https://i.imgur.com/MlNJbvL.png Jó ez a tradingview oldal, de nem találtam, hogy hol lehetne realtime-ra előfizetni, illetve az mennyibe kerülne.
Pont ébren voltam még, amikor zutty. Nem akartam írni, de számítottam rá, látva az időjárás előrejelzést. Egyébként fizetős lett a truewx oldal, már csak a sima 6 órás adatok nem azok :( Havi 10ezerért nem akarok előfizetni rá :) Ha enyhe idő lesz sokáig, szerintem lehet majd TL45-öt venni még 40-60Ft között... az elkövetkező 3 hétben.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.