Pont ellenkezőleg. Én azt látom, hogy a sentiment nagyon bika, pl Plus500on, ahol a kereskedők 75%ka bukik, 80 százalékos arányban vannak a long pozíciók gázra.
Nem merek pozit felvenni most. Hétfőn jön a "rés" a chartra. Szerintem long inkább, de 20% nyerőt nem mertem benthagyni.. :/ Nem kell mindig a pozi, próbálom ezt az elvet tartani :) ahogy itt javasoltátok.
Teljesen másképp látom. Olyan nagyok voltak a betárazások, hogy egy kegyetlen hideg tel esetén is túlkínálat maradhat egész télen. Ezért 2016 tele fog szerintem ismetlodni, és idén nem is lesz már magasabban a gázár. Persze a havi atkotesek miatt lehet...de az csak ront a long pozin, hogy magasabban van most is a következő lejárat
Én is néztem az IB-t és nem tetszik egy csomó minden, nem áll kézre. Én is maradok egyelőre az xtb-nél. Én gázban nem nyitottam, lehet, hogy nem jól tettem, mert nagyon peremen mozgunk, hogy most ez a "ii" pont lesz, vagy új magasságokba megyünk. Nem egyértelmű, mint a múltkori esésnél, az nagyon adta magát. Ha short lenne, akkor lassan esnie kellene.https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/xstation5screens/113/146/31d1fd1f1d89e4cde3bf19789dbb298b385f2f6d.png
Azt hiszem hagyom az IB-t. Nem tudok belépni, azt írja, hogy hívjam őket... Kicsit körülményes az egész. Inkább előfizettem a TrueWeatherre, így látom az összes időjárás modellt. Havi 10 rugó, nem olcsó, de lehet visszahozza ezt bőven, főleg, hogy van 45 napos eu modell is! Meg ugye a 14 napos modellek. Újra bullosak kezdenek lenni 11-14nap időszakra! Én longot tartom.
remélem kapunk ma egy napos dojit és beteljesíti a napos fej váll nyakvonalat a nat gas. a -94 igazodik az éves trendhez, így bullos, de mégsem. kérdés, hogy mennyit lehetne még kibányászni, sokat.
https://invst.ly/oqvkx Azért ezt eltaláltam. Megcsinálta a zöld nyíl mozgását, össze lehet hasonlítani a korábbi grafikonnal. :) Olaj mintha feltörte volna az ellenállást.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.