https://invst.ly/oumpp Gáz betöltötte a rést, és mondjuk a rövidtávú down csatorna aljára is leszúrt. Jövő héten TL45 kiütési érték 2.2379 (piros vízszintes vonallal jelölve). Meglátjuk hétfőn hol nyit. Lehet hogy kicsit még lentebb csorgatják.
Dettó,én a kapzsiságom áldozata lettem,mert nem hittem el a 2.5-s szint letörését. Pedig megtörtént.Kis bukó helyett,most nagy bukóban vagyok.De tudod mit ?DAX-ban sem dobtam ki a 13280-nál vettTS85-s certijeimet 13374nál a múlt héten,hanem tartottam amíg leesett 13100 alá és tudtam zárni.De a héten 13250-nél vett TS85-s certik esetén 13310 felett sem az volt az eszemben,.hogy zárok hanem ha kell bővítek.Nem kellett,mert ma tudtam őket zárni 13200 alatt.Gáz esetén is várok egy vissza kört 2.450 felé.Jövő héten kiderül!Lutri jeligére! :-)
Rohadjanak meg. Egész héten dilemmáztam, hogy dobjam vagy ne. Pedig megfogtam, hogy 2.5 nel dobom. Aztán mégsem. Mert olyan jol tartitta magat. En már nem higitok ra tl45-re ha tudom hétfőn kidobom.
Igazad van támasz ezen a szinten nincs,hát marad a lutri számomra.Mai gáz záró egyébként 2.311 lett.Azt hiszem a te shortpozíció építésed gáz esetén alapos és megfontolt volt,az én ki-beugrálásom ma nem jött be,főleg,hogy a félnapos BÉT nyitvatartás miatt nem zártam a napi long trédeket gázban,mert kis bukó lett volna. Ez volt 2.430-s gáz ár mellett délután.Ehhez képest jelenleg......De sebaj!Nagy nyerőt öregem!:-)
Kösz szépen!Hát a gáz longom nagyon necces lett.Egyenlőre visszajött a 2.273-s leszúrásból 2.3 felé,de kéne tovább emelkednie,hogy a hetes up vonal ne sérüljön!Most éppen 2.313 a reál.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.