Én azt gondolom, hogy nov. 11-ig minden tározó feltankol, addig általában van erős kereslet. Most lehet, hogy a bázs magasabbról indult, ezért az emelkedés is rövidebb lesz.
Természetesen elmehet a gáz 5-ig. De nekem úgy tűnik, hogy ahhoz irgalmatlan vételi erőre lenne szükség. 3,1-3,3 fölött viszont egyre nagyobb eséllyel összejöhet az általad várt 5-ös szint. Az 1,92-1,7 egy kulcs forduló sáv nálam. Nem bánnám, ha egy jelentősebb emelkedés előtt előbb leesne ideig.
Miért kell leesnie abba a sávba? 1.92 - 1.7 Én akko tudnám azt elképzelni, ha most télen felmenni 5 fölé az árfolyam, majd onnan lengene ki egy nagyobbat 1.3 irányába.
NG piszkosul meglódult. Ha már itt tart, akkor elvárnám, hogy legalább 2,96-ig emelkedjen. De nehezen tudom elképzelni, hogy jelentősen 3 fölé tudna emelkedni. Bárhogy is legyen, NG-nek 1,92-1,7 sávba előbb-utóbb le kell esni. Ha így lesz, akkor terveim szerint elkezdem folyamatosan tankolni a gáz szektor cégeit. WTI-nek is előbb utóbb legalább 80-ig el kellene mennie, ezért a olaj cégekben a duplázási esély megvan, de gáz szektorban a 10x-et sem tartom kizártnak.
Ez a sáv ellenállás lehet talán ~2.880-2.910 között, de lehet simán átmegy ezen is, az időjárás nagyon támogatja a longot továbbra is. Na meg a shortzárások :D :D :D
A cikk röviden 3 -ig mindenképp várja,ha korrekciózik is max 2.55ig,és januárig emelkedésre van itélve.4 óràson,napin megvolt az aranykereszt is az ott hátrahagyott réssel együtt.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.