Tegnap kijött egy cikk, miszerint az Usa készletek valószínűleg a vártnál nagyobb mértékben nőttek. Erre a hírre lecsapták. Ma kijött a cikk, miszerint a múlt héten a várthoz képest kissebb mértékben nőttek a tartalékok. Erre a hírre felrántották vissza a tegnap előtti záró szintre. Naposon ez jól látszik. Most újra nekifuthat a hetek óta tartó ellenállási zónának.
NG nálam long/short határon billeg. Ha pár pippet még esne zárásra, akkor jó eséllyel 2,48-ig leesik. Viszont ha felfele fog kúszni, holnap felránthatják, pl jelentésre.
Megint kapzsi voltam. 60 Ft-nál húztam meg az eladási határt. Sajnos vissza esett. Bezzeg mikor a gizinél a TL45-ben merészek 200 Ft gondoltam és elkezdett emelkedni, akkor prímán kiszórtam 150 ft környékén és akkor meglett a 200 Ft. Aztán Gizi ts49-et szívtam meg, pedig jó ötlet volt az esés. És még mindig dühöngök, hogy egy hajszállal ütötték ki. Pedig mennyi hozott volna az nekem. Sajnos ez van.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.