NG megérkezett a 2,5 szinthez. Legkésőbb hét végéig, jövő hét elejéig még sávozhat 2,9-2,5 között, utána határozottan irányba kell állnia (elvileg). 2,37 alatt kifejezetten kockázatos long pozit tartani.
Húha :) Én még kivárok, szerintem ha ez innen beszakad, akkor beeshet 2.280-as szintre. Az sok alakzat oda mutat.. fej-vállak alakzat, fordított zászló, meg BB napos alsó is ott mocorog.. Bánom, hogy nem tartottam a shortot, sok Ft-ot benthagytam, de sebaj, jobb a kevesebb plusz, mint a nagy mínusz, ha nem tudok reagálni mikor rossz irányba megy.
Ejjj, már megint egy hajszállal fölément az SP az SPTS45-ben. Korlát 3126,1042. erre felment 3126,34. Mindig a legjobbkor rolliznak. Komolyan mondom direkt csinálják, most már esik a rossebb egye meg.
Újabb guru cikk. Azt írja, hogy most a 2.588 best buy, mert 2.958 lesz november 22ig. Azért beírja, hogy stoploss 2.488ra. Pfff, eszem megáll. És ezt az investing engedi :D
Igen :) Ezért nem aggódtam tegnap a shortom miatt, ma zártam is. Long beszállót fogok majd keresni inkább, bár lehet a shortot lett volna jobb tartani. De nem lesz időm figyelni, jobb a békesség és a cash most. Ha a gurura hagyatkozunk, akkor a célár valahol 2.3-2.4 közé esik :D
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.