Nekem megmaradt, neked? Megint Trump kezében vagyok, pedig inkább utólag szeretem lekereskedni, mint megjósolni mit fog lépni, abban reménykedem beszakad egy kicsit, hogy a jegybankokat jobban sarkalják lépésre......
talán megúszod, most annak örülnek, hogy a legutóbbi amerikai vámokat nem torolták meg, de ha nem vonják vissza hétfőtől jön az összes vám, én azt gondoltam halasztják, és azért emelkedik minden, szerintem az egész szeptember is ilyen lesz /2700-3000/, én már 2910-en is boldog lennék jelenleg ....csak egy twitter
En a ts44-ben ulok. Kiütés előtt. 189-és átlaggal. hamar szálltam be. Egyenlőre tarja magát a 2946. igazából itt mar mindegy. Ha jovairjak, akkor hétfőn a ts45-be beszállok. Ha nem szalad meg nagyon
Tanúság, ha valamit elkapkodunk: Szerdán írtam, mit szeretnék:"eladva az sp short és abból is opus 3100db van 365 átlaggal, most amíg nem ordít valamelyik certi benne ülök 384,8 -on berakva eladáson, sp -t remélem legközelebb 2949-körül szeretném teljes tőkével shortolni, ott van egy certi kiütés, talán elmaradnak a a jövő heti vámemelések, és lassan jönnek a jegybankok, amik felvihetik, amúgy nagyon omladozik minden, ezért veszek ezen a szinten csak shortot" ......ez ma megvalósult, én meg tegnap elhamarkodtam, csak magamra haragudhatok ez kb -170 000Ft, ma csak annyit tettem, hogy egy részét a 45-ösnek 37-esre cseréltem, és mindenkinek szép napot kívánok
Én jövő hétre (esetleg azutáni), 2.2 alá várom, addig nem piszkálom. Hétvégén is tartom az OTP, Daimler, Mol, eurhuf shortot. Pozítív fejleményeket várok, felfele korrekcióval.
Igen olvastam . Ezt is olvasd el ha ajánlhatok: Jack D. Schwagertöl : A piac varázslói. Tömeny tőzsdei pszichológia. Nem tudom ki minuszol de ha nem ez törtent cáfolja meg ? Vagy csak en nem tetszem neked ezt is indokold meg! :)) Nem ertem az embereket beir valamit segitsegnek es leminuszolja miert ?
Mire ment fel? Én még várok egy le kört a gizusban. Amúgy valaki olvasta már a következő könyvet? https://www.libri.hu/konyv/bence_balazs.a-sikeres-kereskedo.html
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.