Megjátszottam.:) 61.48 tól 62.4 ig, majd visszavettem 62.2 körül a kockázatosabbat és 62.9 nél adtam. Soha rosszabbat. Célár elérve. Nem akartam kockáztatni hogy 63 ról lepattanjon esetleg. Most nem tudom figyelni, holnap keresek lehetőséget.
meglett a 63, megjátszottad? sp megy fel, most már csak 2900 felett veszek shortot, ricsinél dupla vagy azért nem semmivel levittem 5300 alá az átlagom, 5100-on eladtam 5090-nél 3550-es kiütésű long certit vettem, így már 5300-nál nyerő nem kell talán annyit várni, de a kockázat is elenyésző, ha lemegy 4800 körülire, akkor tovább kockáztatok és veszek 4160-ast
https://invst.ly/arz7s 15 perces divergencia után zuhanni is kezdett az olaj. Kicsit mérges vagyok most. Nem sokon múlott a short nyitás. Órás divergenciára vártam valamiért.
Köszönöm a pluszokat , ma eladtam 1% pluszban a MOLT, és 5215-ön hígítottam a ricsit, de így is legalább 5500-ig kell várnom, addig pihenés, kiv ha valami nagy lehetőség jönne certiben, addig is minden jót
Natessék. Arany 1300 dollár. Persze kirázós volt, így nem bírtam kivárni, dobtam hamarabb. Usa le, olaj fel. Olajat figyelem. Kellene még hogy emelkedjen, azután ha mondjuk óráson mutatna divergenciát, indulhatna egy kis short.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.