Na,hogy ne legyen mínuszod végig plusszoltam az egész oldalt!Egyébként komolyra fordítva a szót,nem tudom,hogy sp-t belongoltad-e mára,mert én ezt elmulasztottam.Viszont daxli kutyust megcsíptem 12020 és 12050 között ma longra.Jelen állás szerint jövő hétre jó lehet. Gázt sajnálom,mert volt bennem gondolat longra az elmúlt napokban,de 2.5 alatt.Jelenleg 2.623,de a teteje 2.647 volt ma!Egye fene!Majd a jövő héten!Olajat nem longoltam a héten,shorthoz meg nekem túl lent van most! :-)
megmaradt, de nekem csak 2,2% bukó, hol van ez a certikhez képest, biztosan ki tudok jönni ebből 1-2 % pluszban hamarosan, inkább az bosszant hogy a tőkém 70 %-a volt Thys.-ba , és 8 % pluszban dobtam, látom a németeknél nincs limit 26-27% pluszban is volt, nem normális, hogy tőkével mit meg nem lehet tenni mind a kettő irányba, éreztem hogy nagyon jó lesz azért is osztottam meg itt egy cikket két napja, de látom valaki mindig minuszol, pedig jó lenne ha lenne egy fórum ahol nem piszkálják a másikat, ahol adnak értelmes ötleteket, és őszintén beírják a pozikat, ahol nem ciki a bukás, és annak a kezelése, ahol tudnánk örülni a többiek sikerének is, ha te tudsz ilyet, akkor csak oda írok........vagy inkább sehova ....jó hétvégét
engem az arany nem vonz, akkor inkább ezüst, mert az nagyon le van maradva, csak ezekben a certikben nagy a költség kicsi a forgalom, vettem még ricsit 5570-en de adnám is 5655-ön
https://invst.ly/ar46i Olajat nem akarják engedni beszakadni. Tegnap amikor Usa és a piacok beszakadtak, akkor kicsit olaj is jött le, de visszahúzták. Viszont ahogy tegnap piacok szakadtak, arany megugrott. https://invst.ly/ar47t Arany 1290,5 és 1298,2 nél ellenállási szintek. Azt írták, akár 1300-ig elmehet. Ha a piacok beszakadnak, Japán jen és arany menekülő eszközök. Van egy kis arany longom.
egy napon múlt a csere, tegnap adtam volna az sp-t, és vettem volna a Thysesenkruppot, ma már volt majdnem 10% pluszban, de legalább már pluszban vagyok bőven, lehet adom is
WASHINGTON (dpa-AFX) - Az Egyesült Államok hivatalosan is bejelentette, hogy Donald Trump elnök elrendelte a Kínából származó áruk behozatalára vonatkozó tarifák növekedését. A szövetségi nyilvántartásban csütörtökön közzétett nyilatkozat - az Egyesült Államok Szövetségi Közlönye - azt mondta, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Képviselője végrehajtotta Trump elnök irányelvét és úgy döntött, hogy 10–25 százalékra emeli a tarifákat. Az érintettek pénteken 200 milliárd dollár értékű áruimportra vonatkoznak. Ugyanakkor egy szakaszban megemlítették, hogy bizonyos áruk kérelem alól mentesíthetők. Lenthortól kopizva.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.