Üdv Siemens,
-
Stockholm szindróma.
-
Csereklei viszont egy valóban kiugróan kiváló képességű ember, akivel lehetett dolgozni (nagyon hatékonyan) és elsőrangú kapcsolatépítő. Az Enerex nevű cég megvásárlása nem volt könnyű, de a végére az egyik legjobb üzlet lett, amit az akvizíciónk során lebonyolíthattunk. Vancouverben öt napon át ejtette rabul és gyötörte a pókerarcával, no meg "ezt azért gondoljuk végig közösen" felvezetésű mondókáival - nota bene: tökéletes angolsággal - az eladót. Ez a hét volt az ügy második felvonása, amely egyébként négy felvonásos dráma volt. A negyedik felvonásban nekem már csak késve kellett egy ebédre megérkeznem és pár mondattal annyit kellett mondanom, hogy "nézd Rick, ezt a témát hosszan megbeszéltük, láthatod, hogy mi mindannyiunknak jót akarunk... adj kezet és írjuk alá végre a papírokat, jó?"
A deal egy alaptőke-emeléses többségi tulajdonszerzés volt. Így aztán a cég egy fillér (cent) kiadásunkba sem került, hiszen amit fizettünk a belement az akkor már saját cégünk kasszájába... ez Csereklei nélkül nem ment volna.
-
Itt csak hármat említek azon magyarok közül akik kiválóan dolgozott nekem a HUMET Nyrt munkatársaként: dr. Galamb, dr. Sárközy Gábor, aki egyébként a a bostoni MIT mathematics and computer science professzora volt főállásban, de Csereklei volt a legjobb.
-
Íme a sok közül három profi, akik őszinte hívét, engem az amatőrt támogattak...
NUTEX részvényesek topikja