NUTEX részvényesek topikja
2022. 12. 24. 20:57
Jó helyen vagytok,kivéve zille,ő most csendben va. n. Te voltál eddig csendben :)A Grabo meghiulásáról nem olvastam tőled semmit.
A tőzsde pszichológia nem csak itt, hanem minden eszköznél. Nem hinném hogy itt annyi lelkes ember lenne: akkor nem itt lenne az árfolyam, hanem saját tőke körül 35-nél.
A Deltában is volt aranykereszt július elején,vissza is ütötték :) Hirtelen milyen sok jós-felbeszélő lett itt.Hotomi kellene még ide és teljes lenne az ének kar :))
Jaja, ezt mondtam én is, ha igazán komolyan gondolja egy speka, akkor ezt a 200-as felé kellene vinni, az meg azért nem kevés lóvé, nem tudom megéri-e a kockázatot.
200-as felé ment, itt most érdemes lehet tartani és egy kicsit várni, hogy mi van a háttérben. Mire megtudjuk ki miért veszi most, egészen máshol lehet az árfolyam.
Olyan nagy kockázattal ezek a befektetések nem jártak... bezzeg aki 17 körül vette, vagy 20-30-40 felett...az mit kockázat? Vegyen saját részvényt CsG,HI és a Nutex
Kockázati tőkés helyett inkább befektetési alap jobb fogalom; olcsó bankrészvényeket szerintem sem ciki tartani Európában, nekem is vannak.... Magyar állampapírt sem ciki tartani tavaly őszről.... Félévnél pont az erős oldalon volt a forint az euróval, meg a dollárral szemben, azóta gyengült a hazai fizetőeszközünk; a forinterő miatt volt félévkor a 155 millió mínusz árfolyamveszteség. Hát ja, ezt lehett volna jobban csinálni, tavaly vissza nem térő lehetőség volt a deviza beváltására és kamatoztatni 10% felett forint eszközökben. Nem tudom egy Huber mennyire elégedett ezekkel a számokkal? Nyilván most aktuálisan a devizás veszteség zöme visszajött, a részvények feljebb állnak, de ebből az éves 500 milliós adózott eredmény alap lenne, ami részvényenként 3,3Ft nyereség.
2021.12. 31-én még csak 457 millió Ft volt befektetésekben. Most 2,356 MILLIÁRD............ -- Mint egy kockázati tőketársaság, mint egy vagyonkezelő, mint egy pénzügyi befektetéseket kezelő cég. -- Tehát mikor Nutex részvényt vásárolsz, akkor közvetve KOCKÁZATOS RÉSZVÉNYEKET, BEFEKTETÉSI JEGYEKET és DEVIZA ÜGYLETEKET KÖTSZ. -- LÁTHATÓ EREDMÉNY NÉLKÜL......... (ehelyett veszteség!!!) -- Miért lepődünk meg a részvény árfolyamán???? Ha a befektetők, részvényesek pénzét így kezelik???? -- Érdemes végiggondolni.......
Röhögve kérdeztem? Mi a szarert nem fektetik be minden pénzüket? Ennél az állampapír is sokkal jobb. Miért nem tárgyalnak a 3-4-5 leggazdagabb magyarral? Nem jobb nekik egy lufi közben kiszállni?
Úgy látszik nem érted! Nem lesz! -- Így is a KP több mint a fele KOCKÁZATOS befektetésekben van.......... (Összesen 2,3 Milliárd Ft). Kisebb része állampapír. -- Részvény (OTP, MOL, Richter) Befektetési Alap (Erste Euro Ingatlan Alap), és EU és USD bankbetét. Valamint állampapír (2033/A) és diszkont kincstárjegy. -- A bankbetét tavaly még 73 millió nyereséget mutatott, idén 155 millió veszteséget......... (nem semmi) -- A részvényeken MÉG minimális nyereség van............egyelőre (OTP-n 30%!!!!!)
Csereklei és Huber úr felsorolná,hogy pontosan kikkel tárgyaltak? A Grabo sztori helyett mik lehetnek? Egész évben minden nap tárgyaltak? Szerezzen nekik valaki célpontokat innen a fórumról,hogy atvigye a 12-t az ár? Jobb lenne például 25...32...47? A gyorsjelentés szövege még mindig tartalmazza az egészséges életmódot... Nem illene a Ctrl C, Ctrl V dokumentumból kiszedni pár sort? Konkrétan mi a terv? Meddig tartogassuk a csodapapìrt? Jó lenne, ha nem esne már! Őszinte híveik, a Kitartó beragadt reménykedők
Nyilván gyenge, nem kell itt fél év alatt 10%, elég az 1 év alatt a mostani hozamkörnyezetben. Itt gyenge az igazgatóság és ég a nagytulajok pénze is emiatt. Józan paraszti ésszel a legnagyobb befektetésük lehetne a sajat részvény vásárlás, azon lenne pénz bőven a maradék tulajoknak.
Fèl èves eredmèny -25milla. Eddig befektetőt vártunk, osztalèkot, grabot, jelentèst. Semmi nem hozott pozitív fordulatot. Továbbra is minden jó a rèszvènyeseknek ès bizakodóak. Okès. A kitüntetès jár nekik.
NUTEX részvényesek topikja