Topiknyitó: Hathor 2019. 08. 30. 10:33

NUTEX részvényesek topikja  

Nutex részvényesek topikja!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 09:49
Előzmény: #39439  Törölt felhasználó
Pontosabban közgyűlés által elfogadott mérlegük nincs 6 honapon belüli mert kgy legutóbb tavaly április-májusban volt.
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 09:46
Előzmény: #39437  Törölt felhasználó
Nincs 6 hónapnál frissebb mérlegük. Gondolom, ha lenne, akkor elsőre is beadták volna. Nem hiába rendelt el hiánypótlást a cégbíró. 
Lafotex 2023. 02. 22. 09:42
13.05 Forg:55000db
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 09:02
Előzmény: #39436  Civinjanos
Nutex alaptőke-emelés miatt:  
cégbírósági beadvány 
Cégbírósági végzés – közzététel szükséges
Meglepődnék, ha a cégbíró bejegyezné a hiánypótlás után az alaptőkeváltoztatásokat.
Civinjanos 2023. 02. 22. 08:49
Előzmény: #39431  ricraven

Kedves Ric,
-
jó beszélgetés volt, köszönöm. A lényeget jól elástuk ezekben a napokban. De... mivel az ismétlés a tudás anyja, íme újra:
-
Tisztelt Mindenki,
-
2022. december 23-án, 60 napja tette közzé a Nutex a Grabo projekt term sheet-jet.
-
Felmerült néhány kérdés:
 -
AZ ELSŐ KÉRDÉS: Mik a teendők, amelyek a Nutex alaptőke emelése, csökkentése miatt szükségesek? 
-
Nutex alaptőke-emelés miatt: 

-
cégbírósági beadvány

-
Cégbírósági végzés – közzététel szükséges
-
A Nutex alaptőke csökkentés miatt:
-
első közlemény – közzététele szükséges;
-
második közlemény – közzététel szükséges;
-
Nutex cégbírósági beadvány az alaptőke csökkentéséről;
-
Cégbírósági végzés – közzététele szükséges
 -
MÁSODIK KÉRDÉS: Mi az, a három tranzakció, ami írva vagyon a term sheet-et közlő kiadványban?
-
Első tranzakció a Graboplast tőkeemelés: NUTEX kp fizet új kibocsátású Grabo részvényekért.
-
A HARMADIK KÉRDÉS: Mennyiért?
-
A második tranzakció a Graboplast adásvétel: 6,18% Grabo tulajdont a Nutex megvásárol.
-
A NEGYEDIK KÉRDÉS: Kp-ért, vagy Nutex részvényekért, vagy miféle más instrumenumért?
-
A harmadik tranzakció a Nutex tőkeemelés: a Befektetők a Grabo 46,90%-áért kapnak új kibocsátású Nutex osztalékelsőbbségi részvényeket.
-
AZ ÖTÖDIK KÉRDÉS: Mennyit? 
-
MINDEZEK UTÁN; AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN...:
-
Mi kell(ett volna) történjen, keletkezzen a term sheet kibocsátása után:
-

Nutex általi Grabo-részvény átvételi nyilatkozat – közzététel szükséges;
-
Grabo új részvények kibocsátásról Grabo board, vagy közgyűlési döntés – talán szükséges a közzététel, mert egy nyilvános társaságot is érint, talán nem…?

-
Grabo cégbírósági beadvány; Cégbírósági végzés;

-
Adásvételi szerződés - közzététel szükséges; 
-

Grabo részvények apportértékének könyvvizsgálata – talán szükséges a közzététel, mert egy nyilvános társaságot is érint, talán nem…?

-
Grabo nyilatkozata a Nutex részvények átvételéről – közzététel szükséges;
-
Nutex új kibocsátásra, tőkeemelésére vonatkozó cégbírósági beadvány – közzététel szükséges;
-
Nutex board, vagy közgyűlési határozat – közzététel szükséges;
-
Nutex cégbírósági beadvány – közzététel szükséges;
-
Cégbírósági végzés – közzététel szükséges;
-
ESETLEGESEN:
-
Az új Nutex osztalékelsőbbségi részvények tőzsdei forgalma iránti beadvány a budapesti Értéktőzsdéhez;
-
Az új Nutex osztalékelsőbbségi részvények tőzsdei forgalmát engedélyező határozat. - -
-
ÖSSZEFOGLALÁS
-
Ebben a dolgozatban van - öt (plusz egy) kérdés; tizenhét, vagy tizenkilenc lépés, teendő; kötelező tíz (lehet, hogy több) közzététel vélelme.
-
PLUSZ EGY KÉRDÉS: 2022. december 23-a óta történt-e ezügyben valami?
-
Őszinte hívük
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 08:41
Előzmény: #39407  Civinjanos
“Magyarul a kibocsátott részvények ellenértékét visszaforgatták a cégbe... és most pedig azt osztalékként kiviszik, a közgyűlésük határozata alapján.”
Nincs is ilyen határozat😩🤣
Uram, maga össze vissza hablatyol itt minden baromságot…
Nézzen már utána néhány dolognak mielőtt fa@szságokat ír!!!
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 04:17
Előzmény: #39378  Qwertzuio
Egyetértek,de ezek hazudnak mindig mert ez az életük a hazugság,mint Orbán,meg a fidesz,meg a másik oldal.
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 04:13
Balázs Csaba legalább a végén próbált,valamit tenni,vajban kívül,így nem sikerült,az volt az utolsó lehetősége,a b terv dugába dőlt.igaz legalább,aki időben lépett 20 Ft körül az ,valamit javított, főleg ha eladta ,város pápa halála után Minnie hamarabb ,aki tartotta vagy vette ,az már azonos volt,végül.lesz e delta feltámadás vagy nutex,vagy futuraqva.es a többi régi kicsinek?💰
Törölt felhasználó 2023. 02. 22. 04:06
Valaki minél elszántan magyarázza a bizonyítványt annál bunosebb
ricraven
ricraven 2023. 02. 22. 01:17
Előzmény: #39430  Civinjanos
Úgy döntöttem, lecsavarodok magáról. Sosem fogok azonosulni azokkal a stílusjegyekkel, amiket maga képvisel. Nyugodtan higyje azt, hogy az a helyes viselkedési forma , amit "felépített" maga körül. Szívesen lesüllyednék arra a szintre, hogy elégtételt érezhessek, amikor a százezres befektetésemet nyereségesen realizálhatom .
Civinjanos 2023. 02. 21. 23:49
Előzmény: #39429  ricraven

Nos Ric,
-
Ön valóban helyesnek és tisztességesnek tartja, ami itt 15 év alatt történt? Az hogy egy esemény bűnös-e, azt bárki megítélheti, én is, Ön is és ez nem függ attól, hogy a dolgot elsikálják-e, vagy sem. Ez alapos tudás és értékítélet kérdése. Az, hogy erről a saját tőke csorbításos, okirat-hamisításos ügyekkel terhelt időszakról nem született bírói ítélet, annak oka van, de ez a hiány számomra nem teszi az eljárásukat tisztességessé. Értse meg végre, amikor az állításaimat, a kérdéseimet és a következtetéseimet olvassa, kedves Ric, hogy én tizenegy évet ebben a közegben dolgoztam 7/24, tudom, hogy mi az, ami OK és mi az, ami nem.
-
Szóval itt a nagy kérdés az, hogy Ön szerint Galamb (RIP) és Csereklei etc. urak tisztességesen vezették ezt a céget?
-
Leírtam, hogy aktív koromban egy alkalommal vettem részvényt a tőzsdén, fel is jelentettek, majd a bíróság a vádat "teljesen életszerűtlennek" indokolva felmentett. Eladni kizárólag tőzsdén kívül, majd valóban, a tőzsdén a nyugdíjba-vonulásom után adtam el. Minden esetben az előzetes és utólagos bejelentési kötelezettségemnek eleget tettem.
-
A "semmitmondó" kifejezést én eleddig nem használtam, sőt.
-
Mint az említett barátom megismételte, néhány tucatnyian olvasnak engem (is) itt a Portfólión és figyelik miképpen reagálok és emlékszem. Ők kínosan ügyelnek arra, hogy az Ön szintjét látva, oda azért már ne süllyedjenek, ezért elkerülik, hogy ide írjanak.
-
Van-e még valami?
-
Ha nincs, gondolkodjon el, amint azt javasoltam, hogy van-e annak haszna, értéke egy tőzsdei fórumon, vagy káros-e, ha egy sikeres (nulla forintról 20 mio USD) üzletember 7/24 végigdolgozott 11 évnyi tapasztalatát megosztja azokkal, akiknek nem adatott meg a tisztánlátás lehetősége - és sokan közülük sajnálatos módon beragadva egy részvénybe, kiutat keresve, reménykednek mindenféle konkrét információ nélkül.
-
Őszinte híve
ricraven
ricraven 2023. 02. 21. 23:09
Előzmény: #39428  Civinjanos
Mostmár azt kell mondjam , hogy maga a butuska, hogy hülyének néz mindenkit. Utoljára írom le. A rágalmazás arra vonatkozik, hogy lopással, csalással vádolja "alattvalóit", választottjait, Cserekleit és megboldogult Galamb urat. Mutasson bírósági ítéletet, ami ezt bizonyítja. Hazugság, amikor azt állította, hogy sosem adott el saját részvényt, majd töredelmesen bevallotta, hogy egy másik cégét mentette belőle ( Ezt inkább nem kommentálom). Egy befektetőtársnak írta, hogy bűnpártolás, hogy arra játszik, hogy a -velejéig romlott- Nutex és a "semmitmondó" Graboplast Story létrejöttével , valamint esetleges osztalékfizetés reményében a hype felhajthatja az árfolyamot, ezzel ő jogtalan nyereségre tesz szert. Ha ezeket tagadja ide bemásolom ezen hozzászólásait.  Végül pedig okoska, önt jól ismerő barátaival alakítsanak egy "bölcsek klubját", ahol egymást dicsőíthetik napi szinten. Kérdezem barátját, hogy esetleg ő e Civin János és maga a szócsöve?
Civinjanos 2023. 02. 21. 22:12
Előzmény: #39425  ricraven

Tisztelt Ric,
-
mielőtt teljesen rámcsavarodna, célszerű lenne tisztázni, hogy a rágalmazás fogalmát butuska módon egy olyan kitételemre alkalmazta, amely semmiképpen sem utalt bűncselekmény elkövetésére (exit).
-
Igen megmosolyogtató, hogy a kérdések feltevésével hazudok - nehéz megemésztenem, hogy miért nem olvassa el alaposan az elemzésemet és miért nem hallgat inkább.
-
Bűn, amit elkövetnek saját maguk ellen - értsd felelőtlen dolog az Önöket 15 éve hülyítők gazdagodását elősegítő nagyvonalúságuk. Ön is - nyilván beszorulva néhány százezer forint erejéig - kétségbeesése miatt egy bűnös cselekedetsor további támogatását erőlteti ezen a fórumon.
-
By the way, egy engem igen jól ismerő barátom az imént javasolta, hogy kérdezzem meg Öntől, hogy "ki a jóisten Ön, hogy így rendreutasít és oktat engem...?"
-
Őszinte híve  
Researcher
Researcher 2023. 02. 21. 22:08
Szuper Csávó , ja Őt ismerem!  Már azt hittem valami troll politikus aki Zugló megválasztott országgyűlési képviselője :))))) Megnyugodtam:))))
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2023. 02. 21. 22:01
Előzmény: #39409  Researcher
ricraven
ricraven 2023. 02. 21. 22:00
Előzmény: #39424  Civinjanos
Nos, rágalmazás, hazugság, Nutex befektetők bűnössége. Ezeket a pontokat konzekvensen (következetesen) átugrotta, mindegyikre tudok példát a maga részéről. De jöjjön a maga hiteles felsorolása a balgaságaimból. 
Civinjanos 2023. 02. 21. 21:41
Előzmény: #39421  zsolti78

Kedves Ric és Zsolt,
-
mindezekhez annyit, hogy érdemes lenne figyelmesebbnek lenniük. Én nem állítok mást, miszerint (1) 15 éve a Nutex nem tett semmit Önökért, és (2) a mostani projekttel kapcsolatban  kérdéseket teszek fel - mintegy Önök helyett - és (3) a felmerült, még meg nem válaszolt kérdések által okozott homály dacára a levonható következtetéseket ismertetem - teszem mindezt 48 év tapasztalattal, amiből 11 évet egy tőzsdei társaság élén dolgozhattam végig.
-
By the way, Ric, mondja miért kellene bárkivel tegeződnöm úgy, hogy én nem tudom, hogy Önök kicsodák és névtelenül - mi több: szemmel láthatóan tájékozatlanul - többnyire balgaságokat hordanak össze.
-
Őszinte hívü    
rózsika 2023. 02. 21. 21:37
Előzmény: #39408  Researcher
Ennyit sem tudsz, és tőzsdézni szeretnél? :-D
Researcher
Researcher 2023. 02. 21. 21:36
Freiszberger Zsuzsanna könyvvizsgáló nem adná a mutyihoz a nevét. Egy bizonyos más forrásból ismerem , korrekt szakember.
zsolti78 2023. 02. 21. 21:16
Előzmény: #39407  Civinjanos
Akkor mégis lesz 25 Ft-s osztalék? Múltkor még arról volt szó, hogy átvernek minket, nem lesz osztalék.
Egyeztetni kéne, hogy mindig ugyanaz legyen a mantra :D 

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek