Amikor felhúzták nyolcszázra a rohadék brokik csináltátk. Ahogy ment feljebb ,és feljebb, akkor folyamatosan csökkent a forgalom. Már a végén éppen, hogy vásárolták. Na !!! Ez lehetett az intő jel. Az óta csak magamat szidom. Na! Persze, meg Őket!!!
leírta a választ szerintem. nem azért jöttek a tőzsdére hogy a kisbüfiknek jó legyen sőt...
Törölt felhasználó2019. 07. 16. 12:49
de vajon miért hagyták így magára a 3 alappapírt? (opi-konzi, app) minden józan észnek ellentmond, egy magyarázat van rá h kibasszanak velünk, miért nem ezeket építik tovább? miért merült fel egyáltalán bármi más papír azóta? (teljesen feleslegesen)
Úgy ahogy mondod. Ez egy nyugvó részvény. Lehet "száz évig" . Más részvényben , még ha szarúl is de megforgathattam volna a tőkét! Olyan a részvény mint a gazdája.
Az adja el, aki már nem tud várni, v próbálkozik, h lejjebb visszaveszi, v akár 400on vásárolt. De lehet még más ok is. Százalékban nem sok a kozkez, de mennyiségben rengeteg. Ahhoz kepest a forgalom 0. Még ha 1mrdos forgalom lenne, az is %ban nagyon kevés a kozkezhez viszonyítva. Az biztos, hogy igazi, nagy tőkével rendelkező befektetők nem piszkaljak.
ezt én se értem h fogják, ki fogja? nincs is forgalom. Ez agyrém h bárkinek az lenne a baja tulajként h emelkedik az árfolyam, ilyen nincs,én ebben nem hiszek.
De tényleg, hogy fogják. Jönne egy befektető, 1 mrdot be akarna tenni, de ok mindig visszaraknak 450 ala. A büfi meg azt mondaná, hogy akkor ennyiért nem veszek, nekem 500 felett eri meg. Azt hiszem ez tényleg igy van, es visszatartjak.
De tényleg, hogy fogják. Jönne egy befektető, 1 mrdot be akarna tenni, de ok mindig visszaraknak 450 ala. A büfi meg azt mondaná, hogy akkor ennyiért nem veszek, nekem 500 felett eri meg. Azt hiszem ez tényleg igy van, es visszatartjak.
Nincs forgalom az a probléma. Komoly forgalom mellett az arfolyamot nehezebb karban tartani... így valóban könnyű. Speka és kisbefektető nem vesz bele, pedig máshol ezek a pénzek is komolyat tudnak mozgatni az árfolyamon, főleg nyáron...
A fúziónak biztosan van célja.Gondolom nem csak annyi, hogy a BÉT forgalomvan tartási díjat lefelezzék. Funda van, eredmény van, jövőkép van. Elszaladna az árfolyam, ha nem fognák? Est nulla fundával elszalad, akkor ez is el tudna. Nagy értékkel szórják? Én ezt nem látom. Épülő cég birodalom tele cashel. Én azt gondolom ezeket összegezve itt lesz valami, az árfolyam meg karbantartott esetleges értékelések miatt.
Törölt felhasználó2019. 07. 16. 11:10
én azt látom h az alap papírokban opi, konzi, app, amik indultak anno szétszoppatják az embereket árfolyamilag, főleg a 2/3 tükrében, szerintetek miért? (ez változhat, de az tény h másfél éve így van, olyan mintha csak a speka pénz mozgatta volna 400 ft felett, mindhárom papírt...
NEW OPUS GLOBAL