A telkos cég, a gigabank a tsys is jelenleg ugyanolyan nyakatekert lesz. Az Állami mobilszolgáltató ezzel nem jön létre. A Magyarországi Telenor 25%-os részesedése nem tétel. Ha belemegy a Cseh tulajdonos, akkor belemegy a teljes Magyarországi eladásba is, és megvan a kiszemelt 75%-ra is a vevő :) Viktor nem szereti a feles ügyleteket...
Szèp napot üzlettársak! Fele tàboroztatáson túl vagyok! De figyelemmel kisèrem az esemènyeket. S 4igtől megvàlva EHEPben próbálkozom. S kitartóan ESTben is jelen vagyok azèrt... s olvasgatlan estènkènt a fórumot! Most meg medence partjáról vagy míg gyerekek lubickolnak! Szerencsère többen vagyunk s úszó mester is van! Mielött támadva lennèk 😉Sok nyerőt!
kb ez a lényeg. "A V-Híd Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, másrészről a Mészáros
és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű˝
Társaság(továbbiakban együtt:társaságok)elhatározták beolvadás útján
történő egyesülésüket. Az egyesülés módja: beolvadás, melynek során a
V-Híd Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság olvad be a Mészáros és
Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségu˝
Társaságba. "Ez volt a hír és ez alapján sokan gondolják, hogy a V-híd zrt beolvadt a Mészáros kft.be. Na
most itt jön a csavar.:"A bíróság a 2018. augusztus 29. napján indult
változásbejegyzési eljárást megszünteti."Indoklás: "A(z) Mészáros és
Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felel˝osségu˝
Társaság 2018. augusztus 29. napján beolvadás bejegyzése iránt nyújtott
be kérelmet. 2018. október 26. napján azonban bejelentette, hogy a
kérelmét visszavonja." Magyarán a V-HÍD beolvadásának kérelmét a mészáros kft tavaly október 26 visszavonta!!!! Vagyis mégsem olvadt be, különálló cég maradt. A történések az opten oldaláról lettek lekérve. Szóval tisztelt ML-nek maradt egy külön vasúti cége.
Bocs Gyuri. Nem a másik topicot reklámoznám, csak ide már nincs időm áthozni az ottani dolgokat. Tegnap olvastam egy cikkben hogy a V_Híd zrt. mészárosék saját tulajdonában maradt. Valaki meg belinkelte, hogy rosszul tudom, mert beolvadt a mészáros kft-be. Utána néztem és kiderült hogy tavaly augusztusban kérte a v-híd zrt beolvadását a mészáros kft.-be, erről több cikk is volt és ezt sokan máig úgy tudják, hogy a mészáros kft alá tartozik. Kiderült, hogy ez nem igaz, a mészáros kft visszavonta tavaly októberben a beolvadási kérelmet így mészárosnak maradt egy önálló vasúti cége is. Ha valakit érdekel részletesen a dolog a másik topicban meg van. Mondom nem a reklám helye.
amilyen összefonódások ma vannak, már lassan minden OPUS érdekeltséget érint, és mellette ugyanakkor még több mást is. milyen szinten tud majd az OPUS a Gigabankba becsatlakozni? az, hogy mindkettőnek a vezetőségében ugyanaz az ember ül, még kevésnek érzem. részesedésnek tudnék örülni. arra van reális esély?
NEW OPUS GLOBAL