általában a blue chip papírok mozgásáról írnak... kivételes piaci mozgások esetén szoktak írni opusról, deltáról, nyomdáról meg a többiről... ne foglalkozz vele
Kezd BlueChip módjára viselkedni..ideje volt A idei cêlár elêrêses kêrdêsre +-t nyomok. Innen csak egy duplázás fontos, aztán az elmúlt évek kárpótolva. Üres az államkassza, beruházasok eltolva, de itt kíváncsian várom, hogy mi készülhet? Ennyire jó lenne a jelentés? Kétlem.. Lölő megunta, hogy külföldi nem veszi, aztán jönne egy pl.kínai Nagytulaj, vagy netán nyugati? Valójában mindegy, a forgalom végre acélos.. Ha 101-nêl tartottam, akkor 501-nêl, 601-nél is tartom. Első körben lehet az 511-es "diszkontált" cêlár lesz a megálló.. ott már nem csemete, fa lesz erősebb törzzsel.. Visszatértek a brókerek / menedzsment úgy nêz ki. Fasza kereskedêsi napot, mert annak nêz ki!
Azt áruljátok már el, hogy egy regisztráció mitől klón? Amikor én például nagyjából 1 éve regisztráltam ( előtte már sok éven keresztül olvasó voltam, egyébként 1997 óta tőzsdézem, a Matáv/Telekom bevezetése óta ), akkor 1 héten belül ki lettem tiltva, mondván, hogy klón vagyok... 2 hétig leveleztem a portfólióval ( névvel, telefonszámmal, stb ), hogy mégis ki és miért dönti el azt, hogy ha valaki saját névvel, névre szóló email címmel regisztrál, az klón, és szó nélkül, ok nélkül kitiltják... 2 hét után szó nélkül megszűnt a tiltás...
na végre... erről ugattam hónapokon keresztül: ha lesz értelmezhető vételi szándék és megvan hozzá a volumen, akkor lesz növekedés... most már csak annyit kérek a piaci szereplőktől, hogy a vevői oldal dobjon rá még egy lapáttal, akinek meg nem sürgős, ne adja el most! :D :D :D
Maradjunk a realitás talaján, látom átjöttél nutexből szerencsét próbálni. Felesleges 1500as árfolyamról álmodozni, alázattal és szerényebben! Mi itt többen már több hónapja, van aki több éve tulaj. Nincs szükség pár napos szerencsehuszárokra,akik néhány nap múlva lelépnek. A biztatás pozitív egyébként,tedd azt, de ésszel!
NEW OPUS GLOBAL