Az Opus nem nyitott réssel, nincs rés . Ha felmenne 850-re,az új csúcsot jelentene, ahol nem eladni kellene,hanem tartani, mivel nincs már előtte ellenállás.
Annyira nem lett senki sem keményebb tökű... az 1x-es bvps-t(min. 540 Ft) még most sem érte el;( Miben bízol hogy LEGELÁBB azt elérje és ott is maradjon STABILAN (persze kB. 10% + - mindig lesz benne)? Paksi munkák, áramfogyasztas növekedése akksi gyárak miatt, új üzletág beindulasa(kB 2022-ben)...
Nem követtem az elmúlt 2 hétben a piacot, csak annyi van meg, hogy a többi mindennel bezuhant egy 3-5%-ot. Az jó, hogy ekkora réssel nyitott ma? Lesz visszateszt/betöltés, vagy lendületből megy majd? Lehet tudni reggel ki volt az a 100-150K vétel nyitóban?
Megvagyok a pluszod nêlkül😉 Írtam, hogy véletlen egybeesés.. Az viszont nem, hogy szar van a palacsintában állami költségvetés szintjên, ergó ha fejleszteni akarnának nagy léptékben pl, akkor ki finanszírozná.. szóval végre fontos lett holding szintjên is úgy gondolom, hogy legyen emelkedés. Paks 2 is a csőben..onnan várom, hogy legyen nagyobb falat ígértek. Abban egyetértünk, hogy kb.ennyi a közös. A reakciódra regálva másnak nehêz írni. Nem foglalkozom én veled, nyugodj meg, nem tartalak annyira fontosnak🙂 Azt tartom fontosnak továbbra is, hogy menjen a papír. Elárulom, ha új csúcs lenne 1 éven belül, akkor elégedett lennêk, tekintve, hogy 3.5-4êvig az esêly is el volt véve, hogy alacsony átlagár ellenére is profitálhassunk. Így egy 850-900 Ft az kárpótlás lenne sok embernek, ujaknak meg főleg. Nah de nem telhetetlenkedünk. Először menjünk át 450-en, majd 500Ft-on. Akik pedig így vettêk azoknak köszi! Jó profitot!
NEW OPUS GLOBAL