Szerintem pedig egyszerűen arról van szó, hogy sokan most a Deltában próbálnak szerencsét, mert a spekuláns tőke most arra szállt rá és minden indok nélkül pumpálják felfelé az árfolyamot. Az, hogy ebben a semmi papírban több tízezres, százezres pakkok mozognak napok óta, ez a mesterséges felhúzás bizonyítéka. Nem mondom, hogy ezzel nem lehet keresni, de bármikor borulhat a bili, amikor magára hagyják a papírt és jöhet a több éves kiolvadás várás, de nem vitatom, hogy akár meg is háromszorozhatják az árfolyamot, ha az a céljuk.
Szerintem teljes mértékben áthatja a politika az árfolyamát. És a fidesz eddig hatalmának mértéke egyelőre bizonytalan mértékben, de úgy tűnik hanyatlani kezdett. Véleményem szerint abszolút emiatt van bizonytalanság. És lesz is, bármekkora profitot ér el a társaság.
Bocsi csemeték, bumm megmondta, hogy meneküljetek, mert adják a patkány neresek, közeleg a választás és egyre rosszabbúl állnak, lesz itt haddel-had, beindul majd a Fletó.
Választásig ittfű se nő, posvány van.. A nagyon okosoknak pedig lehet összeáll már a kèp, amiről nemcsak èn írtam,hanem gazdasági lapok is, linkeltèk is, hogy talán a Magyar Pèternek van hatása kicsit.. Jaa nem is, mert itt a nagyokosok megmondták, hogy nincs..🤡 Aztán szuper jelentés ès jó stratégia után 370 az 5.bluechippunk. Koppánny..ez hígfos 400 alatt😏
370-re beállok én is szolidaritás végett, 373-nál van a 200 napos mozgóátlag, szóval egy gyors leszúrás Boili aljig beleférhet 364-362 ig, de az esés végét, ha a nagyok is úgy akarják, továbbra is 350-360 közötti szintnél látom...Jó Szerencsét Mindenkinek!
NEW OPUS GLOBAL