Olvassák is szerintem, csak annyi topic van, hogy ehhez már team kell. Mondjuk a héten mindegy volt melyiket olvassák, a hangulat nem nagyon különbözött :))
Ha bef. kapcsolattartó lennék, egy magyar cég esetében, külföldi piac nélkül, akkor biztosan bele bele olvasnék a fórumba. Mint ahogy a brokik is sok esetben hangulatfelelősek itt szerintem... Én most azt gondolom, hogy a marinéniktől elszedegették az elmúlt években 20-60% bukóval eladóktól. Aki most maradt, annak már vannak kérdései, és tőzsdei előélete, azaz tud és akar is kérdezni...
érdekes, már a látszatra és a szokásos lózungokra sem adnak VAGY olvassák a fórumot, látják, hogy most nem adhoc hívás jön, hanem felkészültebb, egymásra épülő kérdések várhatóak és jobb ezt kikerülni, igaz-e Dákó Úr :DD
Én szerintem ma ne akarjon még senki magas árfolyamot látni, sőt az lenne a legjobb ha minél alacsonyabban zárnánk, lehetőleg 320 alatt. Ha a választások jól sikerülnek és Győrt se bukja el a fidesz és Budapestet is behúzza Tarlós akár csak egy hajszálnyival, akkor esélyes, hogy most is olyan jól fog reagálni a piac, mint az országgyűlési választásokkor és limitre vágják a papírt. Ami viszont most hatalmas előnyünk, hogy most túladott a papír szinte minden időtávon, akkor pedig nem volt és így tartós limites napok is jöhetnének akár. Viszont ehhez szükséges lenne, hogy a papír ma még lehetőleg túladott maradjon, hogy amikor a választások után visszatérnek a spekák és rájönnek, hogy most 3 évig nem lesz választás akkor egyben azt is meglássák, hogy a papír túladott és elkezdjék zsákolni ezerrel. Szóval ma szerintem nekünk a lehető legjobb lenne egy alacsony záró, hogy az RSI is minél alacsonyabb legyen. Összehasonlításképpen, amikor legutóbb ekkora volt hetesen az RSI, utána a papír 147-szerezett kevesebb, mint 2 év alatt. Ezt most se utasítanám vissza, de már ennek a negyedével is elégedett lennék, csak jóval rövidebb időtávon. :DDD Szóval szerintem ma még szurkoljuk lefele a papírt. És hétfőtől mehet a rakéta :D
Van egy csomó jó összeírt (lementett ) kérdésed. javaslom, hogy ne a rési ígéretekkel foglalkozz mert azokra sokra nem mész az tuti. Inkább a jövőre koncentrálj- a féléves rossz eredményre és annak következményeire- a tájékoztatások PONTOSSÁGÁRA.
Ha kész és irányba állítottad az Opit, akkor kérlek a vörhenyes borzast is hívd már fel, hogy fejezze be a baszakodást a tweetjeivel. Ha kell írok scriptet :D
NEW OPUS GLOBAL