- Naposon túladott sávban van 320-tól, most épp a túladott és a semleges között ugrál - Hetesen túladott sávban van és 2015 óta nem volt ilyen alacsonyan - Hónaposon semleges sávban van, de 2016 óta nem volt ilyen alacsony. Szóval szerintem túladott. És fordulnia kell
Várj, Budapesten Kispest is érdekes lesz, vajon fordul-e ott ( Én ott lakom ) a helyzet. Nyiván a választás után személyek lemondása lesz,. Orbán komolyan fog lépni Győr esetében is. A kormányinfón ennek eljőjelét már látom vagy véltem felfedezni már ami a telek spekulációt vagy telek vásárlást majd átminősítést illeti. A választáson nem fognak annyian elmenni mit az OGy, vagy Eu választáson , és ez bizony nem kedvez az ellenzéknek. Tarlós a fő célpont. Meglepődnék ha Gergő győzne. Vidék az lehet Fideszes. :) Budapesten a kórházak, utak a fő probléma amiről sokat cikkeztek, csak ez nem Önkormányzati hatáskör. Lehet ezt azinfót is egyre többen tudják. Orbánnak lehet egy B terve ha nem Tarlós győzne, de gondolom kivár vasárnapig. Mert Gergő nem fogja kitölteni a Főpolgármesteri széket, ugyanis többségbe a Fidesz lesz a közgyűlést illetően. Szóval lesz itt még csata,. A Beruházások tekintetében pedig szűk kör aki tud pályázni, ott is buktatható Gergő.
Én szerintem azt, hogy mit akarnak a részvényárfolyammal azt sose fogjuk megtudni, mert az alacsony és a magas mellett is szólnak érvek: - Alacsony: a haverok, befektetők, külföldi tőzsde jól tud beszállni, stb. - Magas: sok pénzt keresnek, lehet fizetni a részvénnyel, nem hívogatják a befektetői kapcsolattartót ideges kisbefektetők, stb. Viszont épp tegnap döbbentem rá arra, hogy se a hírek se a TA, se semmi nem számítanak, leszámítva egyetlen dolgot eddig mindennel lehetett bukni. Az egyetlen dolog amivel nem lehetett az az RSI. Eddig, amikor vételt jelzett, ha belevettél, mindenképpen el tudtad adni nyerőben nem sokkal később (legalább napos időtávon). Van amikor orbitális nyerőt adott, van amikor kicsit, de összességében mindig jó volt. Szóval én személy szerint befejeztem a spekulációt arról, hogy mit akarnak, mit nem, milyen hírek jöhetnek, mit vesznek meg, mit adnak el. Egyetlen dolgot fogok figyelni mostantól és az az RSI és most nagyon jelez minden időtávon :D :D :D :D :D
Ja olvassák csak az is biztos, hogy elvesznek a sok topic között, bár ez is azt mutatja, mennyien érdekeltek így vagy úgy az elmúlt 2 év egykori sikersztorijában :D
A vidék narancs... Szeged, Győr kérdéses... Bp külön story elég sok fura gondolkodású egyénnel, akik még a 80-as években voltak valakik, + ott a sok identitászavaros, valamint "européer" szivárványos guppi... Nem kevesen.. akik 40 felé a 4. diplomát csinálják, és isszák az avokádós lattét... Csak dógozni ne kelljen.. Onnét sok realitást ne várj... Szóval Bp lutri.
Nagy kérdés, hogy mi a szándék a részvényárfolyammal. A Mai nap max 376,14 Ft-on tudna zárni ha 15% limitre menne. Nyilván ennek nem sok esélye van. De ha 376 foriinton zárna, akkor is túladott lenne az ár miközben ennek értéke magasabb. Továbbra is tartom, hogy a Pénzügyi eredményt akarhatják javítani, a kötvénykibocsátás miatt, mert pozitív lezárt eredményt kell felmutatni. Ez kell a célokhoz. A hazai tőzsdének a forgalmának jelentős része kb 70%-a külfödi kezekben van. Szerintem ha nem sokkal de hajszálnyival a választást szerintem Tarlós nyeri, de mivel Kariék külön számolnak biztos vagyok benne, hogy előre tudják, hogy a töredékszavazatokat fogják kifogásolni, és választási csalást fognak kijelenteni. Az önkormányzat elég sok pénz felett diszponál. Ez stratégiai kérdés.
NEW OPUS GLOBAL