XD még jó hogy ez egy politikailag nem kitett papir. a céggel pedig mint részvényes elégedetlen vagyok. lehet véleményem nem? De bizom a szebb jövőben. Voltál már az irodájukban? Én igen. ha előbb megyek kib...om a részvényt még aznap. Mintha egy könyvelői irodába mennél be. Fejesek sehol csak 4 maca csinálja a beszámolókat meg vkik meetingelnek akik a jogi dolgokat készitik elő. A döntések nem ott születnek. Beácskát nem láttam headsettel a fején simitani az ügyleteket, azok máshol születnek. Én egy több milliárdos cég irodátját nem igy képzelem még akkor sem ha épp most költöztek oda.
Sablont kell rá írni: "Tisztelt Részvényesek! Az -n, helyen néven leközölt anyag ferdítéseket tartalmaz, vagy teljes faszság. Utóbbi esetben jogi lépéseket teszünk. O 1 Global vezetősége" :DDDD
Azt a 2 fontos kérdést érintettétek-e, hogy 1. a Hunguest ( és ez által a konzum) értékelés után került az opusba majd 1/3-át elvesztette az értékének és ezt hogyan értékelje az opus részvényes? A másik kérdés, hogy a Mészáros Kft apportnál a szerződések nyereségét kifizettük előre részvénnyel ( úgy, hogy még nem is teljesült és nincs is rá garancia) és ez által ingyen dolgozik az opus a behozott szerződésállomány teljesítéséért?
327 és 330 között ki vásárolhat most? Mi lehet a motiváció? Töröm a fejem de én most nem érzek rá késztetést. De szeretnék kotorászni a gondolataikban. Tuti nem régóta bent ülő, aljat kereső higítani szándékozók. Ha viszont újak, akkor egy nagyobb fel-ben érdekelt bagázs akik nem fognak (talán) fillérekkel kiugrani. - elnézést,csak leírtam a gondolataimat. :)
Csak akkor nem értem a folyamatos cég gyalázásodat. Azt pláne nem hogy a fidesz szidalmazásodnak mi köze az opushoz. Milyen okból gondolod hogy erre itt valaki kiváncsi?
a cégnek gyarkorlatilag akkor a BÉT-en kivül nincs kommunikációja a befektetőkkel azért ez fasza igy. És ha a csúnya média nem lenne honnan tudnánk hogy átadták az új Wamsler gyárat. Honlapon sincs kommunikáció. J1G-ről beszéltetek? Jogi folyamatokról? Ő is Kertész?
Törölt felhasználó2019. 10. 11. 11:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
A magyar piacot azt már kitömték, kellene a külföldi is nagyon pedig.
NEW OPUS GLOBAL