BÉT határozat - indexek2019. júl. 09. 17:04 Szerző: Budapesti Értéktőzsde Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatója a 225/2019. sz. határozatával döntött az OPUS részvények BUX illetve BUMIX kosárban 2019. július 11-étől alkalmazott új paramétereiről A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Vezérigazgatójának 225/2019. számú határozata
Budapest, 2019. július 9. A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: BÉT)
Vezérigazgatója, tekintettel az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(továbbiakban: OPUS) alaptőkeemelésére és tulajdonosi szerkezetével kapcsolatos tájékoztatására,
valamint figyelembe véve az Index Bizottság döntését, a Magyar Indexek Kézikönyvének 4.2.3.1.1,
4.2.3.16, 4.2.3.17 és 3.7.2.2 pontjai alapján a BUX és BUMIX indexekben az OPUS-ra vonatkozó
paramétereket 2019. július 11-étől az alábbiak szerint határozza meg: BUX Bevezetett mennyiség (Q) 701.646.050. Közkézhányad (FF) 31,42%. BUMIX
Bevezetett mennyiség (Q) 701.646.050. Közkézhányad (FF) 31,42%. Súlyozási tényező (WF) 0,348929.
A BÉT a BUX és BUMIX indexek új korrekciós tényezőit (AF) a 2019. július 10-i záróárak alapján
határozza meg, és hozza nyilvánosságra aznap közlemény formájában.
Végh Richárd
vezérigazgató link : https://bet.hu/newkibdata/128262980/VIhat190709_OPUS.pdf Elnézést mindenkitől.... 8 után rendszeresen itt vagyok 23ig. Betgyuri
Nem akarok santaffi sorsára jutni, úgyhogy a büdös rossz franc egye ki a belüket, akik ezt csinálják ezzel a rv-nyel. A vezetők a felelősek ezért, hogy nézik ezt, és jó ez így nekik, mert ha nem tetszene nekik, akkor nem hagynák. Nincs náluk nagyobb hatalom, aki ezt tudná csinálni az árfolyammal.
de mi a büdös faszomat súlyozgatnak állandóan,nemrég is volt,talán kétszer is, de egyszer biztos,de legalább tudnánk róla biztosan,ja és mindig lentebb megy tőle az árfolyam, még véletlenül se feljebb....
itt már az van, hogy saját magad ellensége vagy ha sokáig tartogatod. Tegnap felét kibasztam, amiből vettem mást, ami könnyebben tud mozogni. El is keztem a bukót ledolgozni. Már bánom, hogy nem az egészet basztam ki. Folytatódik a posvány. A 4IG-ben pedig most kezdődik.
NEW OPUS GLOBAL