nanust szerintem már a portfolionak kellene alapból bannolni és elhatárolódni tőle, miután coming outolt, hogy pénzért, megbízásra befolyásolta az opus piacát (és még ki tudja mi másét is, azóta is), az, hogy emberileg, finoman fogalmazva hagy némi kívánnivalót maga után, az már csak hab a tortán és idegesítő, már már undort keltő (lehet ezért a véleményért engem utálni a minuszokkal, hajrá)
Lehet mindenkinek véleménye, csak a szövegezés nem mindegy. Nekem is időnként elszalad a cérna,de törekszem konstruktív lenni akkor is. Tele sírni egy amúgy is ideges topikot, na annak semmi értelme. Peace
Lehet mindenkinek véleménye, csak a szövegezés nem mindegy. Nekem is időnként elszalad a cérna,de törekszem konstruktív lenni akkor is. Tele sírni egy amúgy is ideges topikot, na annak semmi értelme. Peace
Egyetértek veled ! :) Én is híreket, eseményeket és elgondolkodtató hozzászólásokat szeretek olvasni és nem sírásokat olvasni. De kérlek fogadd el, hogy ez egy KÖZÖS FÓRUM :) Szerintem a fájdalom, rinyálás csökkeni fog... :)
Szia Goldgym és Santaffi ! Ment a kérés Goldgymtól, hogy tiltsalak ki, a sírás pitoygás miatt. Santaffi : Mikor ide jöttél, nyíltan megírtad, hogy néha kissé ingerült , és feszült vagy.. Nos ez ma nagyon is érzékelhető volt. Mikor írtál, elmondtad magadról, hogy ilyen ember vagy. Szóval a Goldgym helyzetértékelése talált. Viszont megkérlek hogy ezt ne vidd túlzásba. Az ingerültséget, feszültséget szerintem sokan nem itt szeretik olvasni ( Én sem ). Magyarul nem ide járunk. Ha esik az árfolyam azt úgyis tudjuk, és baromi sokan hogy finoman írjam : Nem örülünk ennek. Bízom abban, hogy többé nem fog előfordulni. Ha igen, akkor kénytelen leszek felfüggeszteni a hozzászólásaidat egy időre. Ezt kérlek vedd Moderátori kérésnek is. GoldGym : Kérésedre átnéztem a kommenteket, de kérlek fogadd el, hogy rinyálásért nem jár kitiltás, felfüggesztés. Santaffi még a Fórum létrehozásakor Őszintén jelezte ( Te is megtudod nézni ), hogy ő egy ilyen ember, ingerült, feszült. Kérlek fogadd el, hogy megkértem, hogy ezt a tevékenységét ne folytassa, mert intézkednem kell. Döntés : Az esetet átnéztem. Santaffi továbbra is aktív tag marad. Amennyiben tovább folytatja, akkor a következő szint lép életbe. Remélem ezzel az ügy megoldódott. BÉKE Betgyuri és Hajrá OPUS !!!
Köszönöm a nyílt javaslatokat. A kitiltás, vagy felfüggesztés nem unszimpátia alapján történik. Ehhez átkelnéznem a kommentjeit. Javaslom, hogy a kommentet jelentsd. Árfolyameséskor elfogadott a vélemény határokon belül. Nem lehet sértő bántó, trágár. Valamint akivel szemben kérted, Még illeti a jog, hogymegvédje az álláspontját. Ugyanakkor ha a Moderátori kérés ellenére folytatja, akkor intézkedem. Az intézkedésről pedig itt tájékoztatók! De megnézem, U. I
NEW OPUS GLOBAL