Azt nem értem, hogy ha nő az Opus súlya a bux kosárban, akkor miért esik az árfolyam? Normál esetben ez vételeket generál, és nem lenyomják a vevőknek az árat. Ja, hogy ez az Opus?!
" A „telkó” az más, az lehet regionális is, meg lokális is.
Több olyan célpont van, több olyan tárgyalást folytatunk, amelyek alapján azért
azt ki merem jelenteni, hogy én csodálkoznék, hogy ha ezen a területen mondjuk azt, hogy – mert nem tudok neveket
mondani – az összevont, egyesült befektetési Holdingnak mondjuk ne lenne
érdekeltsége már … igen, de ez azt jelenti, hogy nem gondolnám, hogy ez előbb
megvalósul, mint 2019. március 31., tehát inkább utánra teszem. Ugye azért ezek
a tranzakciók, vagy potenciális tranzakciók, amik felmerülnek, azok közül egyik
sem kicsi, se volumenét tekintve, se jelentőségét tekintve, úgyhogy ezek
hosszabb folyamatok. Dolgozunk az ügyön és ez egy nagyon fontos célunk,
elképzelésünk amit meg szeretnénk valósítani. " 2018. október 18. – Jászai Gellért
JG 2018 októberében nyilatkozta. ( JG A Konzum-elnök vezérigazgatója volt akkor ) 3 iparágat említett mint a legfontosabb: Energetika -IPAR PÉNZÜGY IT-TELKO Arra a kérdésre, hogy tőzsdei társaságot bevisznek-e ? Nem cáfolta és nem erősített meg. TELKO : Csodálkozna, ha az egyesített Holdingnak ne lenne benne érdekeltsége már. Nos ez nem történt meg ennek a bejelentése. A Fúziós szaka lezárult. De bejelentések még lesznek. A Telkót 2019.Március utánra gondolja... Szóval a Fúzió lezajlott. A Telko nem ugyanaz mint a Tsystem. A Többit ismered :) Eléggé nyakatekert a sztori :)
Moderátori kérés Kérlek ne sértegesd az OPUS részvényeseket, akik befektettek, netán más véleményen vannak. Az árfolyamesés mindenkit OPUS részvényest érint. A hozzászólásod másokat sért, amiért a szabályzatban foglaltak szerint jogomban áll a felfüggesztés, illetve a kitiltás. BÉKE . Betgyuri
NEW OPUS GLOBAL