A trollok, hogy elhallgattak, meg a víájpí kiszállózós b*rmok. Néznek sokan majd ev végén, mert ez nem ennyi ér. Esett,konszolidalodott eleget,forgalom alakul vissza. Fontos, h.srv nélkül is veszik, ahogy tették korábban is a piacról. Szóval az aggodalmaskodo "mileszsrv"nélküli hangok is csendesednek. Más oldalról pedig megerdemlünk a több év szívás utan nemcsal egy brutal Q2es jelemtést,hanem valami hirt is ami a nevre utal.. Vett egy rabo ddo nevu ceget horvatban ugye,gpg meg mast is,ah.a 4IG kosgomboc modjara vett itt ott ezt azt,igaz ott a voda ugylet nehezek egy odeog meg,de itt pálfordulás volt,van lesz Opus táján. Bizok benne,h.jovpre nem fa,hanem mamutfenyő lesz 1.000Ft feletti árfolyammal(karcoljátok be kémenybe korommal) R: 340.5 Ui: na de kivesziii??🤣
Bennfentesek nem vehetnek, októbertől indul újra a srv. De akkor hogyan lehet mégis bennfentesnek venni? Egy szolgáltatón keresztül háttéralkuval, csak nem szabad 5% felé mennie pl. erste. Majd miután megvan a srv. egyszer csak lesz egy tőzsdén kívüli adás vétel egymás között. Ki lehet használni a szeptemberi dagonyát.
Én írtam tegnap, hogy a 310-en lévő 100 ezres pakkra már nem öntöttek rá, hanem emelkedés kezdődött. Én emiatt fordulatot sejtettem, mert eddig, ha egy 100 ezres pakk állt a vételi oldalon 99,9%-ban meg is kapta. Tegnap már nem kapta meg!!
És még valami: Már egy bő hete úgy tünt, hogy megnyugszanak a kedélyek. Folyamatosan csökkenő forgalom mellett, olykor már-már 0.0 forgalmú negyedórák mellett kiderült, hogy a képernyők előtt ott ül a sok-sok emberke, aki erősen figyel, erősen vár valamire. Elég volt egy többszörösen is áttételes és spekulatív hír, hogy ráugorjanak a papírra - mint ahogy apám mondaná - mint éh' tyúk a t@konyra... Mi lesz itt, amikor elkezdenek a direkt hírek először szivárogni, majd dézsából öntve a nyakunkba esni. Mondjuk olyan hírek hogyQ2-ben az: Ipari szemens 12Mrd eredmény Mezőgazdaság 5 Mrd Túrizmus 3Mrd Energia 5mrd Mindösszesen 25Mrd (H1=35Mrd). (Ezt senki es tekintse jóslatnak, ez csupán egy ártatlan példa...)
NEW OPUS GLOBAL