Egyetértek. Papaya itt pár éve többször vizionált nagyvadat, azt még nyomorult döglődő beteg nyúl sem lett belőle. Most írja leesik az állunk a q2-től. Nehogy valami negatív szenzáció miatt essen le, mondjuk eltűnt a nyereség.
Hétfőn is folytatódhat a lenyomás. Van még ott eladandó. Ugyan sokat esett pénteken de azért jól.megtartotta legalább a 320as szintet. Ahogy kinézett délelőtt még akár 300 alá is megvolt az esély hogy lenyomják. Amennyiben nem sikerül lenyomni akkor jöhet ismét ezy olyan fordulat és rally mint 240-250nél. Felőlem csinálhatják a spekák ezeket a köröket fel-le, ha közben egyre magasabb szinteken csinàljàk. Ha pár hét múlva arról beszelunk itt hogy vajon ismét 400 alá tolják és nem arról hogy vajon 300 alá tolják azzal kiegyeznék. Én örülnék legjobban ha ez az adok kapok nem a 300as szinten bontakozna ki folyamatosan hanem fentebb. Aki ügyesen ugral fe- le ezen a szinten az tud itt is pénzt keresni. Annak gratula. De vannak akik nem ugràlnak hanem vagy celáruk amit szeretnének elérni. Mint én. Közben ha esés van akkor vételekkel ráhígítani. Mindenesetre bizakodom higy további szinteket ütünk.meg Es erre a büfik mellett szükség van a spekakra is akik egyre több fantáziát làtva a részvényben egyre nagyobb szinten játszanak vele .
Téged is elkapott a fórum lelkesedése kicsit.. Van ilyen. Én is jártam így .. Olvastam a fórumot, írtad vettél 340 en.. Nem tartottam már akkor se a legjobb ötletnek, de az az én dolgom .. Egyébként ha beakad akkor valóban le kell szállni. Nyugodtan figyelni .. Lehet hétfőn is lejjebb csorog.. Kapkodni felesleges
Én arra is kíváncsi leszek, hogy a megszerzett saját részvényeket mire akarja használni a cég. Már 2020-ban is volt srv, akkor ezt nyilatkozták: "Céljaink is ismertek részvényeseink előtt a közgyűlési felhatalmazás óta. Stratégiai céljaink közé tartozik az akvizíciós tranzakciók során a saját részvények fizetési eszközként való felhasználása, a részvényalapú ösztönzési rendszerek működtetése, illetőleg a tőkeszerkezet optimalizálási lehetőségének elősegítése. Persze van egy piaci üzenete is a lépésünknek: a saját részvény vásárlással kifejezzük az Opus Global Nyrt-be, a társaság jövőjébe fektetett bizalmunkat is.”
Így van, senkinek semmi köze hozzá hogy mikor mennyit kerestél. Mikor adtál el , mikor vettél. Mit veszel a pénzből. Mégis ideírod. Most is. Minek? Közben 10 percenként beìrod a fórumba hogy opusz express indul. Minek? Ha te sem hiszed. Mert közben kiszàlltál. Ezért van olyan Ricsi feelingje a ténykedésednek. engem nem zavar. De szerintem ahogy te is mondtad senkinek semmi köze mit hol adtàl és vettél ezért ezeknek a beírása teljesen felesleges. Az hogy 10-20 forint profitrealizálás miatt oda vissza kiszalltok- beszálltok ti dolgotok. A spekák is ezt csinálják. De nem kell teletolni a topikot ezzel
Egyértelmű!Ha megvan a tervezett pénzed,akkor ennyi!senkinek semmi köze hozzá!!4igbe is kiszálltál pár nap után,kerestél szépeni!én 320as vételeket is szórtam 340en!volt azon is 13ft om!azon is többet kerestem 2nap alatt,mint egy tanár fél év alatt!Akkor mi a tökömet álmodozzak?befizetem a fiamat wellnesszelni a csajával,és kész!Kerestem annyit már az opin pár hét alatt,mással össz egy év alatt szoktam ennyit!nem is érdekel hogy mi lesz ezután,meg hogy ki hol hajózik,meg a Q2-se!Ha felmegy menjen,van még bőven,ha meg beverik,az se érdekel!akkor jól betankolok megint ha úgy látom!Teljesen mindegy a menetrend!
Megkell,h védjelek én rajta vok a vonaton nem kevés részvénnyel de azért vettem,hogy nyerjek h elértem a kívánt szintet leszállok nem érdekel az opusz utána keresek olyat amin megint nyerek! Pénzt akarok keresni szarok a cégre!
NEW OPUS GLOBAL