Akkor ment is!nem?száguldottunk napokig!3napja meg állt!Akkor kell leszállni a vonatról mikor áll!mikor már visszafelé robog nem a cél felé,akkor csak leugrani lehet,vagy visszautazni!
Amiért te nem tudsz olvasni a sorok között, arról senki nem tehet. Akkor figyeljed majd a Q2 jelentést 29.-én és dörzsölgetheted a szemeidet, hogy vajon jól látsz-e! Szóltam!!!!!
nem akarok beleszolnia vitába,de korántsem biztos, hogy nem fog lejjebb csorogni az árfolyam..Azert az a 308 jelezte az irányt..de a 300 at sem venném betonbiztosnak, szóval aki rám hallgat az kivülről figyel...:_))
Menj normális brokihoz, ahol nincs kamu leállás :)) tegnap írtam, ha fej váll alakzat jön be, akkor 250 alá is benézhet, habár van egy mini fordított fej váll is, ha az jön be, akkor 400 fölé is mehet, de inkább az előbbit érzem valósnak, mint az utóbbit...
Most vagy nem figyelsz, vagy fel akarsz baszni agyilag! 260-on akartam beszállni újra, de nem ment a kibebaszott direktbróker!!! Ezen agyalok, hogy mire jó ez a cirkusz itten.
Két napig oldalazik és ki vagytok borulva..... Agyrém..... Decis miért nem veszel újra? Vagy vettél már? Nem igazán értem mivel a fundaban semmi nem változott+ srv vásárlás. 300 alatt egyelőre tuti vétel TA alapon is
Két napig oldalazik és ki vagytok borulva..... Agyrém..... Decis miért nem veszel újra? Vagy vettél már? Nem igazán értem mivel a fundaban semmi nem változott+ srv vásárlás. 300 alatt egyelőre tuti vétel TA alapon is
NEW OPUS GLOBAL