Figyelj!3 hónapja 100ft volt a papír!szerintetek ez nem ugyanaz a cég,mint 3hónapja!pont ugyanaz!számok jók voltak eddig is nem?mégis esett évek óta!egyetlen pozitív itt az SRV volt,hogy vették,és ez a spekapénzekkel meg a brokilóvékkal együtt generálta ezt a cunamit!semmi más!sok nagy lóvés tőzsdés bele se mert venni,akkor a lufi az egész szerintük!
Ma tulajdonképpen 10 órától zárásig egy 20 Ft-os sávban ment a kereskedés. A folyamatos öntések ellenére mindig visszaépült a vevői oldal, ennek köszönhetően "csak" 5%-ot esett az árfolyam. Ha az eséseket nem vették volna meg, akkor az 1 milliárdos forgalom lényegesen nagyobb mínuszt okozott volna. Az szerintem jó jel, hogy a folyamatos öntögetés nem okozott pánikot, talán sokan bíznak a további emelkedésben, ezért vették meg az eséseket.
Heti charton csökkenő háromszögben vagyunk, amiből ha sikerülne kitörni, akkor mehetnénk ismételten felfelé 810 irányában, 810 felett pedig határ csak a csillagos ég lenne! https://invst.ly/11br39
Az én észrevételem az volt, hogy a kis forgalom miatt nem is lehetett bármilyen grafikonos elemzést végezni. Próbálták sokan de találat 0. De most talán.
https://invst.ly/11bqd2 nálam innentől bizonytalan a további irány, boli közép és a felső trendvonal tört, viszont egyelőre a 38,2 fibo megfogta 316-nál Támaszok nálam: 300(fő csatorna felső trendvonal és kerek szint), 288 (fibo szint), 240-250 sáv (boli alsó/fő alsó trendvonal/előző alj) Ha hamar visszamenne 345 fölé vagy itt oldalazás, akkor lehet újra bika
Pont a szeptember a vízválasztó szerintem. az irány labilis. Ha lefele menne, akkor nem hiszem most már hogy nagy zakó lesz. Ha fel az irány akkor már masszívabb lesz. Egyéni gondolkodás. E hónapban kiderül.
Pontosan! Sok speka beugrott hátha, majd kis bukóval ki is szállt, így erodálva az árfolyamot. Ezért gondolkozom én is a sávozáson, a hullámok meglovagolásán a ki-be ugrálás helyett. A szeptember egyelőre nagyon eufórikus így várom a rohadást valahol, ha elmarad, akkor kimaradok.
NEW OPUS GLOBAL