Mire jó ez nekik? Komolyan kérdezed? Ne viccelj már! A hatalommal tudod mit szokott kezdeni az emberi faj 99%-a: élni és visszaélni vele. Mivel megteheti, meg is teszi + pénzt keres vele, grátiszként pedig jól is szórakozik a tömegek szívatásával.
De köztünk szólva úgy érzem, hogy a portfóliónak nem oly fontos ez, mint nekünk. Pedig ha jól meg van csinálva, azért nekik is előnyükre válhatna. Topicgazda olcsóbb előfizetés és hasonló, hemzsegnek a lehetőségek.
Valószínűleg már délután itt lesz egy másik névvel :( Viszont tényleg nem tudom itt megérteni az ilyen rosszindulatú embereket, mire jó ez nekik?! Az élet elég hosszú ahhoz, hogy visszakapják és vissza is fogják kapni (egészség, szerencse, család stb.).
Áááá! Eddig se tudta megállni, hogy a ricsi ne legyen benne, ezután se fogja. Részemről a topic moderálás lenne a megoldás, de ez is egy gazdátlan topic, elvenném betgyuritól és odaadnám másnak, nem nagy fejlesztés, de megoldható lenne. Egy hónap bejegyzés nélkül azzal jár, hogy gazdátlan lenne a topic és kész, majd beindulhatna a kisajátítás.
Rendben Ricsikém Te tudod, én próbáltalak figyelmeztetni finoman, bár tényleg nem tudom mire jó ez neked, hogy hergeled, szivatod itt az embereket.... Ennyire ne legyél magabiztos, mivel azt se tudod ki kicsoda és egy apró mozdulattal lesepernek! A végén még az arcnélküli játékodból, nehogy hirtelen valóság váljon....mivel akkor már nem lennél ekkora király!
NEW OPUS GLOBAL