Én kb 2 hónapra gondoltam. De Járait sem véletlenül vonták be. Nemzetközi kapcsolatok, és rutin. Persze azért mindent fentartással fogadok most már. Ha ebben az évben semmi nem történik akkor szerintem,annyi.
Egyébként a nemzetközi piacra való megjelenést a második fél évben tervezték. Ha be tartják akkor OK. Ha nem akkor nekik is szar. Mert a kutyának sem fog kelleni a papír. Bár már most sem.
nehogy a hétvégén elinduljon a változás!! Egyre több krumplit kell szétosztani pesten, de ettől még nem lesz több szavazó max a másik oldalon!!! Sok minden kiderül a héten!!!
Másfél nap elég volt, hogy ledolgozzák a pluszt, 369 volt a csütörtöki záró. Lassan eljön az idő, hogy összeszedem az összes jg, fekete, és az új vezetőség által kiadott ígéreteket, rádióintejrúkat, hazugságokat, csúsztatásokat, amikkel 700 óta beetették a befektetőket. Utána még gondolkodom, mi lesz velük.
...előbb utóbb nehogy a nép unja meg azt amit ők elloptak az elmúlt 10 évben, s az utolsó forintig visszavegye a nép!! Teljes elszámoltatás jegyében!!!!
...sajnos most adják adják éd adják, veszik kifele a 100.000.000ft-at naponta, a befektetők meg kerülnek egyre távolabb a céljaiktól, fordulhatna már, mert ami itt megy az elég lehangoló....... A befektetők kirablása zajlik a szemünk előtt!!!
NEW OPUS GLOBAL