"...Még 2 év és elérjük a 190 Ft-os árfolyamot, meg a 2 milliárd darab részvényt, miközben már fél Naprendszer ide került? Hurrá, de jó lesz. .."
:))
hát jah...:))...egy holding nyereséges felépítése és működtetése sajnos nem abból áll, hogy végigböngészem az elém tett cégek listáját, aztán az MNB elnöki tárgyalójából csent repi golyóstollal kipipálgatom azokat, melyeket meg szeretnék venni... aztán keresek valakit a "rokonok" közül aki jó esetben nem ver majd át nagyon oszt' arra rábízom az új portékát, mondván: "Nesze vazze, vezessed, én nem érek rá erre, most is mingyá jön hozzám a léggitár-tréner..."
bár a mai magyar abszurd mindennapjainkban sztem nem járhatok túl messze a valóságtól amikor azt feltételezem, hogy kb. így mehet uraságéknál a nemzeti együttműködéssel nyakonöntött "tőzsdézés"...:))
Köszönjük hogy mindig időt szantok új klónok létrehozásara hogy minket szorakoztassatok. Elég szívás lehet arrafelé az élet ha ebben kerestek kielégülést
ha van egy kis eszük, ma már nem nyitnak ki. Így is elég nyomás van az árfolyamon, most viszont jön a 7v, ha + tartalmú bármi a ma elhangzottakból, pályára állhat tiszta lappal.
Ha jol olvastam - nem volt tul vilagos szamomra-az Eon csak akkor veheti meg azt a masik nemet ceget mi tobbsegi tulajdonosa az Elmu Emasznak- ha eladja a magyarorszagi tulajdonat mert ha nem igy tesz tul nagyra nőtt volna. 1:megveszi az Eon a német versenytarsat ami tulajdonosa az elmü émasznak. 2.igy nagytuljdonosa lesz a magyar vallalatnak ami meg el kell adni az eu szabalyozas miatt mert tul nagyranőne itthon. Tehat eloszor az eon megveszi majd eladja azopusnak
Az E-On áram kiskereskedelmi üzletágáról is lehet szó ( ha nem maradtam le arról, hogy más már viszi) mert arról akarnak lemondani. Kérdés, hogy az jó lenne-e nekünk?
NEW OPUS GLOBAL