Más: Április végén ha jól emlékszem a Lélfai Koppány Tibor megcsinálta élete "biznicét": 120 HUF-on belevett ebbe a részvénybe, a "folyosón" talált 15 misiből....nem az ő pénze volt, az szinte ziher... most mennyi is a haszon neki, rajta??? ( minusz 1 millió...alig 1 hónap alatt...két nap hííííjjjján...f@sz@ egy befektető lehet) ...mostmár csak arra tudok gondolni: nem venni...eladni akart a szerencsétlen...csak nem tudja mi a különbség a "sell" és a "buy" gombok között... ( kicsi "minuszoló"...dobj egyet erre is...hogy a mai rejsz is meglegyen... :D )
Igaaaaz.....igaz...mintha csak magam mondtam volna.... és kaptál is tőlem egy "felfele nyilat"a 9.-et ( részlet a Vánnyadt-bácsi című Alfonzó darabból)
Kora reggelre ilyen mély gondolatok? Hibátlan! Amit a MÁV-ról megosztottál, az a legalja! Értem én, hogy ne a strabag kapja a lóvét, de azt legalább számon lehetett volna kérni. Így meg megy a bratyizás tovább, amíg valahol be nem üt egy nagyobb katasztrófa. Azért jó, hogy mégis benne vagyunk, mert így saját bőrünkön érezzük a garázdaságukat és sokkal mélyebben megtapasztaljuk a rendszer hibáját, azaz a saját életünkre összességében pozitív hatással lehet, ha már itt kell élnünk. Ez a veszteség távolról nézve csak kisebb zaj, az igazi probléma az a MÁV-os cikkben keresendő.
Lölönek nem kell több részvény, mert így is teljhatalma van. Osztalékot meg miért fizessenek, ha saját magának ki tudja talicskázni a pénzt? Ez a cég azért jött létre, hogy még többet lophassanak. A részvény"társaság" meg szépen elfedi, szétosztja a gazemberségeket, azzal, hogy látjátok milyen transzparensek vagyunk!?! A tőzsde már régen nem arról szól, hogy a szabad piac, meg az érték határozza meg egy részvény árát. A spekák kerekedtek felül, de nagyon. Az a szlogen, hogy a jövőt árazzák, teljesen eltorzította az érték és ár kapcsolatát. Magyarországon meg az a baj, hogy a politika még a tőzsdét is leuralta, a NER oda is beszivárgott. Ez már nem a szabad piac. A kapitalizmus a szabad piacra épült és ez csak addig működött jól, míg ezt meg nem erőszakolták. Mikor a politika dönt mindenről, akkor az már inkább a szocializmus fele hajlik, lásd arstoppok, támogatások, kivételezések. Ami Magyarországon folyik az nagyon hasonlít az államosításra, de mivel nem az állam kapja meg, amit kifizet, így lölösítésnek nevezhetjük.
Már több mint 2 éve megszabadultam ettől a romhalmaztól szép kis bukóval, de ránézve a jelenlegi árfolyamra én még a szerencsésebbek közé tartozom azzal a pár 100 ezerrel. Így kell lenyúlni a kisemberek megtakarítását ! Hogy van az hogy Lölő Magyarország leggazdagabb embere ??? Szerintem arra játszanak, hogy az emberek végső elkeseredésükbe bedobják a törülközőt és sz**é-h**é megszerezzenek amennyit csak lehet és majd akkor lesz osztalék...A kitartóknak szebb időket és sok nyerőt, hátha egyszer bejön.
Ahogy kiütöttek egyet, úgy pár nap múlva lett egy másik lentebb.. Most is így lesz - úgy gondolom. Van az a mondás, hogy alófasznak is van vége, de ennek nincs..
LÉLFAI, MEDGYESI, MAKAI, DÉTÁRI-SZABÓ, TORDA, GÖRBEDI Ezeket a génhibás vezetékneveket kell csak megjegyezni és még a leszármazottjait is kerülni :))))
'Csodás'....akkor irány tovább le 92-ig...HA addigra nem hoz be új - természetesen long, még véletlenül sem short - opus certit a nerrel cinkos erste, mert akkor még tovább tart az út. Rohadjanak meg, ott ahol vannak!
NEW OPUS GLOBAL