Az sem jó, hogy csökkent a fogyasztás, hiszen akkor a titász és tigáz is kevesebbet kap. Ráadásul fejleszteni kéne a rendszert is, az EU meg nem adja a pénzt.
Persze, hogy szomorú, mint ahogy a hazaárulók már negyedjére vannak hatalmon! A fájdalmat így jobban érzem és hegyesebbet köpök bármilyen fideszest látva!
Szerintem......mivel lölö nem akarja eladni a céget, az árfolyam nem érdekes. A pénzt így is ki tudja lopni belőle, beledumálni meg senki nem tud, hiszen ő a többségi tulaj. Szerintem ezért ilyen kicsi az érdeklődés, mert lölö dönt, ha akarná, gond nélkül kisöpörheti a céget, elajándékozva tiborcnak a teljes vagyont.
Törölt felhasználó2023. 05. 18. 17:32
Különben nem járnának jobban, ha magas lenne az árfolyam?
Elég szomorú, hogy sokan azért álltak be e gazemberek mellé, mert részesülni akartak a lopott vagyonból. Lölö viszont nem az, aki osztozkodni akarna a véres verítékkel összelopott pénzen. Elvégre ő viszi a bőrét a vásárba.
Nekem már ezzel sem lenne bajom, de akkor legyen jó az árfolyam legalább! 12 év rablás után már nem megváltoztatni akarom a rendszert, hanem egy kicsi hasznot húzni belőle, de még az se megy. Mocsadék banda!
Normális helyen milliárdos kötbért fizetnének, de még a tulajt is becsuknák. Itt meg hozzávágnak 17 milliárdot , nehogy lecsússzon a leggazdagabb első helyéről. Arról nem beszélve, hogy biztosan kétszeresen volt túlárazva a projekt és a kiírásban benne volt, hogy csakis lölö nyerheti .
Én is benne vagyok és várom a csodát. Nem nagyon és elég alacsonyról, de mínuszban. De hogy korrekció nélkül tud folyamatosan esni, azért ez se semmi! Hogy száradjon le a kezem, amikor azt hittem teremhet itt babér nekem! Tolvaj banda az egyszer biztos.
Komolyan mondom egyszeruen nem hiszem el, deltabol atcsucsulve itt is is szopas. A nagy fasz fejjeemeel megint belenyultam… Csak nem tudom elhinni h ilyen van
Köszi! Akkor jól értelmeztem. Erste ide várja? 93 fordul és kezdődhet egy maratoni long? Azt 10000 lehet mikor? Bár gyors long szebb volna 2 hét alatt 93-600 akár Szerencsétlen benne ragadók vagy 6 éve várnak !
NEW OPUS GLOBAL