"Van itt olyan rajtam kívül akinek nincs Opi-ja...." persze...sokan vannak itt olyanok, akiknek nincs "Opi-ja"..de idejárnak "rejszolni" felbeszélni :) ( az idejárók legtöbbjének, szerintem nincs!! :) ) páran a "régiek közül" benne ülnek, nem kevés pénzzel...,.vagy 8-10 éve) 1 jótanács, és ez ingyen van: Opus-t NE(!!!!) vegyél...csak akkor ha "szadó-mazóra" vágysz... ( nekem van 19ezer darabom még a "lánykori" csoda-papperből... ami --igen, jól érted= jelen pillanatban is megvan, és anno még / már "nulla" forintért került hozzám.....) és "nincs-az-az-Isten", hogy vegyek, higítsak,befektessek,kifektessek ebbe...úgyanígy gondolom a BÉT-re történő befektetést is ( bármely papírba is) de Te döntésed....
Én már a nutex-el is összevetettem, ami 0,4317 P/BV-n közel dupla áron. Távolról nézve, azért az még ennél is gázabb cég és most épp 2x annyin pörögnek a részvények.
A nem reprezentatív közvélemény kutatást lezárom, melynek eredménye az alábbi lett: . Lesz-e újra 100 Ft alatt a csodaholding Opus? . 18 - igen; 7- nem . A Holdról is látszó erős 2/3-al (hmmm, micsoda hasonlóságok....) a többség 100 Ft ALÁ várja a lehúzós OPUS holdingot.
NEW OPUS GLOBAL