Akár ☺️ A héten közel 9% up t produkált. Régen szerettem és az Ott1-Set papírokat. Tőzsdén nincs egyforma, szóval, ha anno jó hírekre nem mozdult, akkor most a negatívra sem fog?
Szerintem sem fog emiatt esni. "Labossa Lajos a Hunguest kommunikációs igazgatója kérdésünkre elárulta, mely három szállodát érinti a visszahívott támogatás. A Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion esetében a projektek műszaki tartalmát felülvizsgáljuk, átütemezzük a munkálatokat és teljes mértékben saját forrásból fogjuk elindítani a fejlesztéseket– írta Labossa. A Hunguest a támogatásokkal kapcsolatban megjegyezte, hogy Magyarország történetének legnagyobb szállodafejlesztési programját menedzselik javarészt saját finanszírozás mellett, az összköltségvetés kevesebb mint harmada a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében elnyert állami támogatás
Ez nem lesz visszatartó erő, ha azt akarják, hogy menjel felfelé. Aki erre spekulál, hogy majd ettől zuhan, az szerintem benézte. De ez az én véleményem.
NEW OPUS GLOBAL