Azt,meg,hogy nem lesz únios pénz!Ne is mondjad,mert az minden Magyar embernek hiányozna,ès nagyon fájna is. Ez a szarkupac cég elèg sok únios pénzt benyelt már,sőt közte is van,mint probléma,hogy nem èrkezik jelenleg a nekünk járó támogatás.
Én is bántás nélkül mondom, hogy ez nem igaz, esetleg részben. Jónéhány 70-en feletti ismrōsōm van aki naponta neten olvassa az infókat, jól tudják ki Lōrinc.
Bántás nélkül szeretném mondani Budapesten tudják,vagy legalábbis sejtik az emberek.Magyarország más területèn, Mészáros Lőrinc úgy van elkönyvelve,hogy egy szerény, becsületes,kő kemèny munkával,alázattal,tisztességesen meggazdagodott ember./csak azt ne kérdezzék meg tőle,honnan lett az első milliárdja./Az Opus nyrt-ről meg azt sem tudják,hogy létezik.
Szabad piaci (de legalább török, vagy kínai) befektetők kellenének ide. De ők meg ugye kivinnék a profitot a kishazából. Ami ártana a szabadságharcos image-nek.
Sztem, azt majd mindenki tudja, hogy a 27Md-al nem Lölő rendelkezik ! ( + a kb. 450Md vagyonával sem ) ! Nyilván, annyit azért megtarthat, hogy ha 5 élete lenne sem fogyna el neki !
Tudjátok a "Pénztáros" visszaoszt,kell a "Kicsinek"és családjának meg a "Választóknak és Követőknek", ezért nyerjük a sok állami megrendelést,Mi sajnos már nem férünk bele.
Jó hogy telefonos segítséget kértél. Államháztartási deficit, háborús helyzet, inflációs környezet, jogállamisági eljárások, túlnyert választás, rólunk lefalcoló lengyelek...
Törölt felhasználó2022. 04. 14. 11:48
Sziasztok.Tudjátok hogy, a 27 milliárdból mennyi embereknek kell adni?,és ez sem elég,ehhez a fényűzéshez és ennyi embernek ez nagyon karcsú pénz,ez egy kifizető cég,miért lenne fontos a részvény ára?!Sajnos
Paks 2-ről,meg csak annyit,hogy a Finnországi iker projekt remélem meg van mindenkinek!!? itthon van munkás szálló ès fürdő részleg pakson.Finnországban pedig 1 hónapja már teszt üzemben működik.
Hogy Lőrinc népmesei figuráját el lehetett adni a pusztaiaknak, az a beragadt kisbefektetők helyzetén érdemben nem sokat változtatott (YTD: 6,6 - 8,3). A tőzsdében utazó alapokat kéne meggyőzni arról, hogy az OPUS esetén egy piacilag versenyképes cégbe fektethetnek. Ez a cégvezetés, meg az előttünk álló közgyűlés dolga lenne, nem a várhatóan majd megint az újraelosztásban utazó magyar államé. Sőt, utóbbi ebben a fenti tárgyban egyértelműen kontraproduktív tényező.
Sokkal nagyobb gond, hogy egy 40Mrd profit, 2/3-os fidesz győzelemre sem megy a papír. Ez a baj. Nyilván a nagy tulaj rendben van osztalékban is (27Mrd), de mi kisbüfik odaveszünk, fogy a pénzünk, inflálódik, erodál az árfolyam, és osztalék sem lesz.
Szerintem nincs jelentősége, mivel mikor a BUBE-t bejelentették, vagy a PAKS-ot sem szállt el az ár. Az M&M ki van tömve melóval szerintem évekre. Szóval ennek én nem szentelnék túl nagy jelentőséget. Lesz más
NEW OPUS GLOBAL