Semmi gond 👍 Természetesen mindenki azt gondol amit akar, én nem akarok itt senkinek a véglegetig bizonygatni. Vannak itt (sajnos már egyre kevesebben) akik személyesen is ismerlek, ők tudják miről van szó 😉 Még négyen vagyunk ismeretségi körben akik 97 -98 tol kezdtük a tőzsdét. A mínuszok és mások kétkedő véleménye már rég nem érdekel. További szép napot 👍
vagy nagyon fizetik az equilort ezekért vagy valahogy neki is van kitettsége... orrvérzős az erőlködés. aztán ez is hozhat rallit, ennél a papírnál ki tudja.
hát bocsi de ez ultranagy kamu lehet :D a megnyilvánulásaid nem tükröznek 25 év rutint...sem pedig ennek megfelelő korban levést - 40 felett kéne legyél akkor kb, jobb esetben. a mínuszos reakciók is valami ilyesmit tükröznek valszeg :P írásaid egy huszonévesének felelnek meg. elnézést hogy támadok de most ez mellett nem annyira tudtam elmenni szó nélkül.
A tavalyi év a legjobb volt a cég történetében. Mondani szokták, hogy a tőzsde a jövőt árazza, rendben... Viszont, hogy egy fidesz közeli cég esetén, a fidesz lényegében korlátlan felhatalmazással járó győzelme a jövőre nézve ilyen kevés hatással lenne, mint ami az árfolyamban tükröződik, nos azt nehezen hiszem...
Csak,ha már ilyen trèfás számokat ír,akkor ha lúd legyen kövér alapon ,írhatott volna nagyobbat is.Író deákot dolgáért, galambot szaráért tartani nem nagy haszon.
Ismerem a problémát, van 18 ezer Futurom közepesen rossz átlaggal. És keresem a tökeimet. De ilyen konzekvens esést eddig csak a Synergon haldoklásakor láttam. Az lement 6 forintra, és kimúlt. Most ennek inkább nem keresem tovább az alját, bevárom, hogy megálljon az esés. De nem tetszik, nagyon nem, hogy legfeljebb napon belüli meghúzások vannak benne, amiket aztán brutálisan leöntenek.
Látom vicces kedvedben vagy haver 😄 Azért nem szoktam úgy hasraütés szerűen venni papírt, azért utána olvasok ,tájékozódom aztán vagy bejön vagy nem, Tőzsdén lévő 25 évem alatt voltak meglepetések negatív és pozitív irányba is. De inkább nagyrészt pozitív ezért is tehetem meg hogy sok -sok éve független vagyok a munka világától, még ebben a nehéz időszakban is tudok mit tejbe aprítani 😉
NEW OPUS GLOBAL