Bocs, nem néztem meg eléggé alaposan. De amúgy a két nagy projekt kiesése, ha tényleg úgy lesz, kedvezőtlen lehet. A Paks2 leállítását megszavazta a kormány valamilyen EUs határozatban.
Az tavalyi hír volt. Jelenleg a tegnapi hír alapján: vételen az Opus az Equilornál 353-on. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2022/04/vetelen-az-opus-az-equilornal
Rebesgetik, hogy Paks2 le lesz állítva és a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztés is évekkel el lesz napolva a megszorítások részeként. Ezekből komoly bevételei lettek volna az Opusnak, lehet emiatt is van célár csökkentés.
Miért ne csinálhatna valaki 100 ezer forintos befektetésből 50 milliót? Tudok hasonlóról. Nem állította, hogy ez rendszeresen megtörténik vele, hanem hogy elég a gondtalan élethez ha valakivel egyszer megtörténik.
Pedig úgy szeretném, ha ma meglepnének egy a tegnapinál jóval magasabb záróval ! Talán még a Nyúlban is újra elkezdenék hinni.. :-))) Én is Boldog Húsvétot kívánok Mindenkinek !
Elmegy a faxba a equilor is 353 ft célárával. 2020 képest lett 41,6 mrd ft nyereség és nem emeli fel 400 ftra a célárat. Nevetséges ez az egész magyar tőzsde.
ahogy nézem mindenki szabira ment aki csak tudott. ebből az következik, hogy ma jó esélyel nem történik semmi. ha szerencsénk van, akkor csak zárás után jelentik be, hogy elnyertünk egy-két pályázatot. hátha hétfőre elfelejtik és nem esünk tovább. :)
úgy meg plálne semmit, hogy annó kihozott egy értéket, és akkor egy jó kis negyedév után ugyanoda taksálja az árfolyamot... :D bár nemtom ebből a titiász cuccból mi valósult meg, úgy értem ha esetleg tervezett projekt(ek) estek ki az év végi célárazáshoz képest... de nemtom, nem mentem utána.
NEW OPUS GLOBAL