azért mert ezt az ellenzéket én nem szavazom meg sosem... Az opusnal abban bízok hogy ez a törpe huszar megallítja felcsútot, s odaszalad brüsszelhez pénzért, s az itt is megmutatkozik.
Írod: "Ezek a tetves szemetek mindent is szétlopnak...sajnalom azt az x-et az utolsó volt hogy rajuk tettem." - látod mégse gondolkodtál rajta eleget, vagy hagytad a józan eszedet háttérbe szorítani a vágyakkal, propagandával. Töménytelen ehhez hasonló komment volt az elmúlt 4 évben, hogy megbánták az X-et, meg átcseszték őket és majd most korrigálnak. Ja, látjuk a vasárnapi eredményeken, hogyan sikerült korrigálni. És hányan meg hányan újra eljátszották ezt, utána meg isszuk közösen a levét. A kiigazító finomság majd csak most fognak jönni a lakosság nyakába, mert az államkasszát a választások előtt kisöpörték. De ez már egy másik sztori.
Nem ott vettük, mi is ülünk a szopórolleren. innen egy 100assal fentebbi az átlag. Viszont kétlem - igaz idővel elválik - h.választás miatt húzták volna meg most gyorsan. jó h.lefelé nincs több 100 milliós forgalom. Április 8 az a éves rendes közgyüli előterjesztésének közzététele. az éves jelentés időpontját nem találtam.
hidd el gondolkodtam rajta eleget, meglepett a 2/3 és az is hogy ez erre nem reagalt szinte semmit. Előbb utóbb be kell hogy hozza ezt a lemaradast....
amíg nem tér vissza a forgalom, mint egyetlen indikátor itt (TA továbbra is teljesen irreleváns)+ nem töri át a 250-et (minimálisan), addig a papír felejtős.
A delinkvenst elég lesz eltemetni ha meghal. Látom itt a sok jós és temetőcsősz, mert esik pont igaz forgalom sincs mellé akkora az esésben. Azonban megsüvegelendő a tehetség, ha majd ismét hetekig esik. Akkor el kell adni és másba ülni, de 1napból most temetést rendezni. óvoda.. lovi az jó gyors, a tőzsde nem ilyen:) Reál: 232 (múlt héten 212 is volt.. 03.07-én pedig 142,2 FT.. szóval hol a gond?:)
így van pontosan, azért mikor ezt reggel olvastam nem akartam elhinni amit írsz. Ezek a tetves szemetek mindent is szétlopnak, nehogy a kicsiknek is jusson valami, sajnalom azt az x-et az utolsó volt hogy rajuk tettem.
Folytatódik a 4 évvel ezelőtt megkezdett műsor: választás utáni megrántást követően jöhet a folyamatos árfolyam lerohadás. Eddig volt csak szükség a választókra, innentől kezdve újra nem érdekli őket az árfolyam.
Szép volt????? Agyontömték a vevőket egy orbitális nagy forgalmú piros gyertyát okozva, aminek törvényszerű következménye sajnos a ma folytatódó esés! Hogyan tudsz ilyen butaságot írni, hogy szép volt??? 100 éve itt vagy a tőzsdén és ilyeneket írogatsz... Nesze neked negyedik 2/3
NEW OPUS GLOBAL