Szerintem elég egyértelmű, leszámítva extrém külső körülményeket (Covid hullámok, háború), hogy a részvény árazását a következő években az esetleges növekvő csoport eredmények fogják tudni csak feljebb mozdítani és/vagy "ügyes" adás-vételek, esetleg későbbi osztalékfizetési politika, így abban kell bíznunk, hogy továbbiakban javuló számokat láthatunk a csoport tagok esetében. Szerintem a "politikai hátszél" szép lassan növekvő árfolyammal meg tud békélni "PR" szempontból, de továbbra sem érdekelt brutál mértékű emelkedésben, mert továbbra sem céljuk, hogy túladjanak a részvényeiken, illetve az eddig kimutatott eredmények sem olyan eget verőek, ami ezt "piaci alapon" lehetővé tenné. Szerintem továbbra is a méret növelése, a minél nagyobb stabilitás áll majd a fókuszukban, csak azt már szerintem a következő években szeretnék belső (csoport) eredményekből is megfinanszírozni, főként, hogy a költségvetés egy ilyen gazdasági helyzetben egy időre behúzhatja a fékeket a nagy állami beruházások terén. Amire esetleg lehet majd számítani a következő években, az a vasúti körgyűrű és a V4-es vasútprojektben való esetleges részvétel.
Ez pontosan így van... Tehát válasz nincs, a vita meddő észérvek elfogytak...Sajnálom, mert meg akartam világosodni én birka🤣🤣🤣 De ne izgulj azért nem hülyén halok meg🤣🤣🤣
Meglátjuk,bár mondom,ha piros,már fel se idegesít,mert hozzászoktam.Tudod van az a mondás Magyarországon,hogy most már mindenki léphet egyet előre.Az Opus is hozzá szokhatna ehez,de minden nap.
Talán van más ügyem is, amit intézek és nem itt görcsölök, hogy válaszoljak számodra. Amúgy meg minek! Tudod, egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá!
Nem én kampányoltam a következő lozunnggal: " Ukrajna a mi háborúknkat vívja..." Nem nekem volt bajom az orosz, lengyel, magyar, román kisebbséggel... Akkor magyarázd el ezt az átvitt értelmet, magyarázd meg légyszi miért is a mi háborúnak ez fiatal barátom...
Na ezen jól felnevettem megint 😂😂 Kommunisták!!??😂😂 Opus sikere!?? Te nagyon el vagy tévedve 😃 Ha csupán csak összevetjük mondjuk 4ig el, ami tudjuk milyen karriert futott be és hol tart a split után, csak ez alapján és amilyen dolgok ide bekerültek, ennek a nyomorult papírnak minimum 10.000 Ft on (azaz tízezernél) kellene lennie!! De a felsőbb erők nem engedik továbbra sem!! És igen, nagy forgalom ide vagy oda ,gyalázat volt ez a mai nap!! Ugye azért minden Opus fan sokkal többet várt a tegnapiak után.
Annyira szép, mikor már egy gazdasági kommentszekcióban a propaganda által sulykolt lózungokat olvassuk vissza! Kösz a Downvote papa. Megyünk a háborúba, elvisznek mindannyiunkat - mindenmeghalunk, nem lesz mit enni nem lesz fűtés....jajajajjaj Majd beszélgessünk ismét úgy 6-8 hét múlva mikor a kiigazítási szezon elkezdődik. Addig csak rájössz arra, hogy ez a kommunistázás, meg belevisznek minket a háborúba egy lózung csak.
A gazdasági eredménnyel, így hogy Covid volt, a szomszédban is háború van mi a bajod? Szerinted a balosok miben lettek volna jobbak? Egyébként az árfolyam még jócskán mehetne és remélem megy is majd. De most az OTP is csak most kezd a felezőből kilépni...
Kommunisták azok akik a nép gazdagodásának gátjai voltak, akik vasfüggöny el nem engedték ki a népet a rothadó nyugatra, akik56ban behívták az Oroszokat. A hasonlóság (Pld Lépjünk be az Ukrán Orosz háborúba Retorika...) jócskán megvannak, csak remélem a világ más egy kicsit, meg nincsenek hatalmon...
Most komolyan ilyen gazdasági és tőzsdei eredményre vagy büszke, meg kommunistázol :DDDD Vicc az egész cinikus hozzászólásod, de ez a pírnak nevezett valami is csak egy vicc
Tudod te egyáltalán kik a kommunisták? Tudom, csak megbélyegzésképpen használja ezt a Fidesz, de kb. ugyanaz, mint amikor a Fideszre azt mondják, hogy fasiszták.
NEW OPUS GLOBAL