csak az a kérdés, ki veszi a felrántásnál, szerintem küldős alig, eljátszadoznak ketten hárman, csak nem tudom egy nagyobb kötésben miért nem játsszák le
Nekem már nincs és nem felbeszélésképpen írom, de nem kizárt, hogy választás másnapján beállnak vételre megint pár milliárddal valahol jelentősen feljebb, hogy megjutalmazzák a véksőkig kitartó népet, beleértve a beragadt NER tagokat. is.
Látom egymást b@ztatjátok... ami persze érthető, megint megvolt a szokásos felrántás, csak ez most nem 2 napig tartott, és nem 10%-ot ment. Kiöl az emberből mindent ez a HÍGFOS. Semmi nem változott. A jövőt sem látom fényesen, hisz a politikai háttér megvolt eddig is, a választás után meg megint meg lesz.
Megvárom a jelentést, hátha valami giga, plusz esetleg bejelentenek vele együtt valami megát.. ;) De aztán tényleg eladom én is 4 év után. HAJRÁ TE HÍGFOS!
fura ez az eladó, üti le, közben teletömi az eladói oldalt is, az emberfia azt gondolná, ezen élvezkedik, adom és telerakom az eladóit, utána kimegyek rántani egyet, talán amikor emelkedik, akkor épp gumipólyában van a keze
Na várj ez most nem neked szólt akkor te is Klon vagy vagy oki klón De tök mindegy mindegyik fel beszélő vagy le beszélő egy szánalmas csicska a beragadt részvényeseknek nagyobb gondja is van ennél mint hogy ennyi faszságot írogasson
Négy év óta elkeseredettek az emberek itt, mégis lefelé megy. Hogy gondoltad ezt az indokot? Az kevés indok, hogy mínuszban vagy és szeretnéd feljebb látni mások vétele által, még azon az áron is, hogy így beültetsz másokat!
NEW OPUS GLOBAL