Ezt a részvényt valahogy nem értékelik már nagyon rég. Mikor 800-ra felhúzták, akkor tényleg üres volt a cég. Most egészen más a helyzet. Persze azt mindenki tudja, hogy régen spekulánsok nyomták fel részvény árát. De most???
Értem, csak valamiért mégis van az OPUS. Ha az egész csak egy nyűg, kínlódás, értelmetlen valami számukra, kakkor nem lenne ;) Céllal van. Bár azt is be kell látnom, hogy nekem is van egy olyan cégem, amibe csak a költségeket tolom. Éppen annyit keres, hogy a fizetések meg az autók/telefonok kijöjjenek belőle. Nehéz ügy, egy percig nem vitatkozok, hogy ez csak a rablás elfedésére van kitalálva. NEMTUDOMBASSZAMEG, de kiidegel.
Dehogy beszélek így otthon egy cuki ember vagyok de nem bírom a hülye üres lázító fel beszélő hergelő hülye szövegeket és ez csak neked szólt vegyél jó sokat belőle barátom nagyon sokat legyen örömöd ne másokat lazítsál vagy hergeljék te vásároljál nagyon sokat és akkor tökös gyerek vagy vagy tök nélküli tök mindegy. Béke
Ment 50%-os kb. tartja is és sokan rettentő elégedetlenek, ami még érthető is, mert nem tudják , mint 4 éve ATM-ként használni a papírt, de még a befektetést sem kivenni. korábban volt h.hónapokig 20 Ft-os sávban mozogtunk. jöttünk fel nem keveset. nem elég.. VAn akinek igen és van aki mer kalkulálni arra, ami nem ördögtőlvaló, hogy választásig meghúzzák. van még pár napjuk. van aki nagyon jó jelenést vár. talán. választás után is várják a felrántást. Nem tudni, de 2 dolog bíztató: jelentősebb forgalmak egy több milliárdos háborús helyzet közbeni szép emelkedés folyamán. Újított menedzsmenttől én azt várom, hogy a hitelességet növeljék, tájékoztassanak és adjanak osztalékot nyugodtan. Meglátjuk mit tud választás után és ha harcok megszűnnek valamint ha beesik egy nagyobb megbízás (lehet esik rá 20Ft-ot :))
Értem, de ez amit írsz, inkább a vágy kategória.. Sajnos optimista vagyok, én is úgy gondolom, hogy ez nem maradhat így/itt, valami cél van ezzel a HÍGFOSSAL. A "NER" vagy "csókosok" szerintem nem 700-on vették, hanem 20-on, vagy 50-en, vagy 5Ft-on. Nem hinném, hogy be lennének ragadva. NEMTUDOM.
Na azt hiszem mára ki is lehet kapcsolni. A köcsög teljesítette a mai célját. betette 216 és 220 közé és ez mára jó neki. Majd holnap megint leteszi 8-10 forinttal lentebb a köcsög
NEW OPUS GLOBAL