Mészárosék adják szerintem , a részvények árfolyamveszteségével csökkentik a nyereséget. A kisrészvényesek le vannak szarva. Ezért helyeztek ki 5% alatti csomagokat Szvsz
Ugye senki se hitte el,hogy az utolso nap nem piros zaro lesz ujbol.?Szanalom a kobon.Erre mar nem tudok mit irni.Barcsak eltakarodnanak a tozsderol.Mindenki akkor jarna jol.
Nem hiszem, hogy a tanácsomra szorulsz, de lehet hogy adóoptimalizálásra meghagytam volna. Annak idején, közel tíz éve, erős felindulásomban én is kibaxtam E-szar csomagom. Mínusz 31 millió!!!!! Akkor megfogadtam, soha többet tőzsde. Persze nem így lett, és már a dupláját visszaszereztem. De ha tartottam volna a csomagot és minden évben csak annyit adok el belőle amennyivel nullázom a nyereséget, jobban jártam volna vele. Persze azóta minden évben nyitok egy TBSZ-t. Sajnálom, hogy így jártál ezzel a moslékkal. Sok ezer Opuszt az elmúlt napokban én is eladtam, mert optimalizáltam a hatalmas OTP nyerőt.
Gratulálok! A döntést egyszer meg kell hozni. Nekem volt 100k felett, de a fejemet verem a falba, hogy mekkora barom voltam, hogy ezt a még meglévő 50k-t anno nem adtam el 300 felett. A veszteséget már nem figyelem rajta, mert felmegy a vérnyomásom. Nekem is sok db a konzum részvényekből lett. Papaya megint megvezetett minket, bár lehet ugyanúgy járt mint én, akinek azt mondták, hogy mészárosék év végén vesznek valamit, Tisztázzuk, mészáros, az opus, tiborc egy kalap alá van sorolva. Együtt emlegetik őket. Tiborc vett is egy bankot. Lehet ez volt a hír.
En ilyen arfolyamon mar nem fogom eladni.Lassan elerjuk az aljat.Sajnos benne van egy 200ft ala merules is.Legrosszabb esetben 190-ig varom.Viszont ha addig lenyomjak akkor napon belul illene fordulnia mar szep nagy forgalommal.Reszemrol szivesen kihagynam azt a verziot,de tul sokat toketlenkedunk 200 folott eppen egy hajszallal.Emelkedni nem tudunk igy barmi lehet.Nem igazan tetszik amit csinalnak ezzel.Erthetetlen ami itt megy.Most az ev utolso kereskedesi napjan szeretnem udvozolni a vezetoseg osszes tagjanak az anyukajat.Az osszes senkihazit agyon kellene utni aki a sajat ceget szandekosan szetbassza.Ugyanennyi energiaval lehetne jol is csinalni.Mikozben minden reszvenyes nem kuldene el a kurva anyjukba oket.Ok megis a gyoker megoldast valasztottak.Lassan at is lehetne nevezni a ceget Konzumra ujbol.Mivel a fuziobol az opus szepen elparolgott.
Én mindig az igazságot írtam és tartottam az ígéretemet, azaz módjával vásárolok addig (.... év), amíg lehet ilyen áron. Persze módjával, mert nagyon úgy tűnik, hogy a manipuláció még egy hamar nem ér véget, én jövő őszig gondoltam, de már nem vagyok ebben sem annyira biztos. A mai vételem kb. egy percig sem volt pluszban, de már megszoktam, igaz mennek az évek és addig ott spórol az ember, ahol tud. Mondjuk a cégen, országon kívüli rizikófaktor is sajnos egyre nő (pandémia, infláció és a vele járó hitelpénzrendszer befűtése, álszent "jóemberkedés" mázba bújtatott az emberi ego kiteljesedésére fűzött manipuláció, majd Oroszország (hatalmas terület és erőforrások, alacsony népsűrűség) lenyúlásnak előkészítése, ami ha nem megy belső puccsal, akkor lehet, hogy fegyveres konfliktussal próbálják, addig fog menni a szurkálás és a manipuláció), így lehet, hogy egy idő után teljesen mindegy, hogy miben lesz az ember megtakarítása, ha így vagy úgy, de majd globálisan lenullázzák. Bár mostanában nem szóltam hozzá a dolgokhoz, de azért olvasgatom az itteni irományokat és mint ha egy megkomponált színdarabot látnék, ezért sem látom értelmét itt az őszinte beszédnek. Boldogabb új évet az őszintéknek és a valós befektetőknek.
Alakul a mai bukta is.205 ft a zarotippem mara es az evre egyarant.Emelkedesrol szo sem lehet.Mar csak azt kellene kideriteni ki adja allandoan nap mint nap a piacra es meddig kivanja meg folytatni.Ez igy szanalmas.Volt jo par eve a Molban amikor egy alap tarazott ki,de egy jo honap utan elfogyott neki es szepen visszamaszott az arfolyam a helyere.Itt meg megy minden ugyanugy.real 207 ft
Pajtàs? 😁 Személyesen is elmondod ezt nekem vagy csak a forumokon éled ki magadat? Vendégem vagy egy ebédre bármelyik Hungest Hotelben, kedves nagy büffögő 😁😁😁
Sajnálom!! Próbálj coionokat facen sok a jó megláto hamar mennek ugranak!! Tudok akinek Delta trágya 60 Milla vitt el a 210 s hazugsággal ill nordt 28 millát Azok is opus trágya!!
NEW OPUS GLOBAL