meghalt pár ismerősöm és bizton állíthatom, hogy oltás nélkül rohangálni az orosz rulettnél is rosszabb, mert az legalább azonnal öl, itt viszont legalább egy hét pokol minden hozzátartozónak és a betegnek
szerintem, ha nem halok meg, kínok között, csak tüsszentek párat, gondolhatom, hogy megérte beadni azt a fost, de a kínaira meg a putyin v re ez már nem mondható el
Tegnap index egymás alatti cikkek; “Nagyon hatékony a Pfizer vakcinája a delta variánssal szemben” Alatta közvetlen; “Kiderült: csak 50%-ban védhet a delta variánssal szemben a Pfizer vakcinája” . Szerintem full vakon van mindenki egy olyan vírussal szemben aminek 0,3% a halálozási rátája. Engem kutyaevőssel csippeltek. Mind kisérleti egyelőre.
Azt hiszem tisztelt ellenzékünk mehet lázongani a pfizer vakcina ellen. A legújabb izraeli vizsgálatok szerint, ami a fertőzöttek vizsgálatán és nem mindenféle ellenanyagszint mérésen alapul, a fél évvel ezelőtt pfizer vakcinával oltottak esetében 16 nem elírás!! 16%-ra csökkent a védettség a coronavirus ellen. A legújabb delta variáns elleni védelem pedig 40% körüli akkor is ha frissen oltják őket, mivel a 60 év felettieknél a delta variáns ellen alig véd a vakcina. Éljen a nyugat szuper vakcinája.
Törölt felhasználó2021. 07. 23. 07:53
NEW OPUS GLOBAL 2021. 07. 10. 11:54 #83713 Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A következő 2 hetet tessék figyelni mert érkezni fog..... Pontosabbat nem tudok.
NEW OPUS GLOBAL